Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar se necemo dijeliti braco srbi? sad bi vi malo da mijenjate i na ovoj strani jel?
Stavićemo novi naziv, Dobrovoljci Zelene beretke.
Dokle god srbi slavili izgubljenu Kosovsku bitku kao svoj najveći praznik, mira na Balkanu neće biti jer jedan od ključnih balkanskih naroda boluje od ozbiljne masovne neuroze i kompleksa niže vrijednosti kojeg pokušava kompenzirati tako da svako malo zarati s nekim u svome okruženju. No, kako od susjeda redovito dobivaju po piksni, tako neuroza postaje sve gora i gora... Zato bi Hag trebao zabraniti slavljenje Kosovske bitke i tako vratiti serbski narod na ispravni put mentalnoga zdravlja, gdje se slave pobjede, a porazi tek povijesno bilježe i iz njih se izvlače dragocijena iskustva
E moj DODO dabogda mog provodo mijenjaj u Laktasima svojima sumaru.....
@ HA ZE - BO HZ-BO 14.05.2010. u 21:56 Hajde ne naprdjujte baliye...........ne dozvoljavate porodicama poginulih vojnika da obidju stratiste njihovih najmilijih. Sa druge strane arlaucete kao bijesne zvijeri sto vase zrtve ne oplakuje cijeli Svijet. Znajte jedno, dok god budete selektivno zalili zrtve bosna ide u propast. Majka koja je isgubila sine se ne razlikuje jer je muslimanka ili srpkinja; ona je izgubila sina i najmanje joj je vazno da li je on zrtva ili ne u ocima muslimana ili Srba)))) JOOOOOOJ, ČETIČE SMRDLJlVl, PA NEMOJ SMRDlT ODPRDAK SMRDLJlVl, ZNAMO DA SI SMRDLJlVI ČETNIK!!! ;-) PROVIDAN SI JADNlČE JADNl ;-)
Dodik rušio! Pa vi ste pukli! U RS-u vlast nije zločinačka kao u pederaciji BiH. Tamo su na vlasti jedni te isti ili SDA ili njihov isprdak SBiH.
@HZ-BO ajde ne lupetaj
sve je to super bitno kamiondzijo!!!
a ti si ko fol jedan od uceniji mazlimana....i mejtaf si uspio da zavrsis...wow, dok je takve pameti bosna nema cega da se boji.
Hajde ne naprdjujte baliye...........ne dozvoljavate porodicama poginulih vojnika da obidju stratiste njihovih najmilijih. Sa druge strane arlaucete kao bijesne zvijeri sto vase zrtve ne oplakuje cijeli Svijet. Znajte jedno, dok god budete selektivno zalili zrtve bosna ide u propast. Majka koja je isgubila sine se ne razlikuje jer je muslimanka ili srpkinja; ona je izgubila sina i najmanje joj je vazno da li je on zrtva ili ne u ocima muslimana ili Srba.
Samo Hezballah!
hoće li obići TUZLANSKU KAPIJU
Može se promijeniti ime u Bosanskih dobrovoljaca.
Zašto vlada RS-a da stavlja spomen ploću stradalim pripadnicima JNA. Dali je to konačno zvanično priznanje na čijoj se strani borila JNA i ko je izvršio agrasiju na priznatu i suverenu BIH.
joj pa dokle ce bosnjaci vise nasjedati trikovima ovog huskaca?? pa zar ne vidite da je cijela njegova retorika vezana za provokacije, tu je majstor prvog reda? razlog sto trazi to sto trazi je da pravi sprdacinu, zato smirite se i recite \"razmotricemo i odluciti\" i gotova prica umjesto skakanja na noge i dreke. samo hoce da vas zabavi besmislenim stvarima da bi oni mogli da rade na svojim \"visim\" ciljevima dok vi dangubite na glupostima koje vam ona baci ko zito kokoskama. Osim toga, razlog sto to trazi je da isprovocira nekog naseg glupog politicara na nesto glupo pa kad onda vi od njega nesto zatrazite da vam ima municije za vratiti, kao npr sto ti sabix trazis da se Bosanski Novi opet zove tako. Stara dodikova igra, a vi nista ne ucite. Malo ga iznenadite profesionalizmom pa cete viditi kako je se usutiti kad skonta da te njegove provokacije ne rade vise.