Zakon o genocidu u BiH na čekanju
0
Dodik: Zabraniti negiranje genocida nad Armencima
Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko o čemu..srbin o genocidu..da nije zalosno bilo bi smijesno!!1
Ma je..... li ti mamu Genocidasku u sred stau Ka.... i te.. i Republjiku smrdsku
@Atila-Bč bož... nemoj se patit dr0gi, oteci ti gl0va, pa eto muke. nije ovo za tebe, nego ti ljepo zvekni onu ruzicastu i na spavanje!
ja se stidim sto sam srbin, pogan i odvratan smo mi barbarski i divlji narod
Pa zar vam nije očito da ova budala koja obnaša funkciju predsjednika manjeg BHentiteta na sve moguće načine usmjerava pažnju sa trenutno biznih stvari za BIH da se ne bi raspravljalo o bitnim stvarima za BIH.Dok svi narodi u BH gladuju samo pojedinci iz vlasti dobro žive.Tako će biti sve dok jadni napaćeni narod ne uzme govnjivu motku u svoje ruke i ovakve budale kao što je ovaj intimus ne skinu sa trona i pokaže mu put u zatvor jer njemu i ovakvim kao on je mjesto u zatvoru a ne da on odlučuje o tome šta i kako treba živjeti u BIH.
Kad normalan stalozen covjek sumira sve izjave doticnog , te Majkicke pita se da li oni sami sebe negiraju . Genocid u Srebrenici je cinjenica koja je dokazana, donesene su presude i postoji dokumentacija . Kad pometete ispred svoje kuce onda mozda mozete postavljati pitanja, ali opet tesko jer se ovakvim medjunarodnim pitanjima mogu baviti samo oni koji su makar rijesili osnovna zivotna pitanja svojih gradjana a vi ste ocigledno nesposobni i zato ste kontradiktorni i djelujete kao da ste ludi, ali samo kad su u pitanju zivotni standard gradjana a ne vas dzep tada ste mnogo pametni.
jedina dva genocida dosad počinjene u svjetu su :genocid nad Jevrejima i genocid nad Bošnjacima.takosu utvrdili međunarodni sudovi u Ninbergu i Hagu.sve ostalosu naklapanja provokacije.prema tome jedinosu Treči rajh i republika srbska počinili genocid. prvi je kažnjen (nemaga više) dokleliče trajat ovo drugo.
Aj sto vas karam, al sto vam usi zavrcem...muhahahahaaa
jadan si i smiješan, ostani tamo preko drine...i pozovi istomišljenike sa sobom.
Najgore je kad covjek misli da nije lud.
Majmune prvo prestanite da negirate genocid Srebrenici!!!!!!
taj zakon ni u Smrdijici ne možete usvojiti a kamoli u BiH.
Vi da vrsite pritisak HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA kao dosad hahahahahahaha ili mislis vase okupatore kojim ljubite noge mislis amerikance i eu a sto ste hrabri kad tudjim k... po koprivama mlatite. Kao sto ste izvrsili pritisak i uhapsili sve srbe i odveli u haag sud koji ste vi ustanovili na vlastitoj teritoriji jel tako...HAHAHAHAAHA u kojim filmovima vi bajagi nacija zivite svasta ej Ko sto ste pola bosne zauzeli po vase oslobodili ali doduse tek kad je nato i hv skupa sa vama napo na Srbe. Pa da nema eu i amerike pa vi nebi smeli da zucnete eto sta ste i ko ste
DODIK SAMO SKRECE PAZNJU SA STVARNIH PROBLEMA U RS. STA JE SA PENZIJAMA
DA TREBA ONDA VRSITI PRITISAK I PODRZAVATI OTCEPLJENJE SANDZAKA I VOJVODINE OD NOKIE
Zar ti zato treba zakon? ili vam trebaju samo mu.. jer onda ce isto tako RS doneti zakon o odcepljenju od americkog protektorata i te americke varta zastave
Onda treba uvesti zakon o priznanju Kosova