Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da se poklopi, on još provocira...majku ti krmeću
Idem se i ja jednom svozati niz Mojmilo! Ćao!
jeste vi pripmetili, kad on prica ko da bi se tuko? pravi seljak!
Pitam se samo, gdje li ce Mile lezati u zatvoru, Foca, Zenica ili Hag!?
Mene nista ne cudi od netkoga tko je bolestan. Zalosno je samo, da ovi koji misle da im Dodik misli dobro. ce biti zrtve tog istog. Vrijeme ce pokazati njegovo pravo lice. Njega ce dokrajciti ti ist koje on dovodi u nevolje. Ja nebi dala za njegovu rijec ni pfeninga, jer znam da je sve bezvrijedno. Ludjak ostaje dozivotno ludjak lazov takode.
RS = Srbi, Bosnjaci i Hrvati, - sa ovakvim predsjednikom tesko ce biti Bosnjacima i Hrvatima zivjeti normalno jer on jednostavno negira i samo postojanje Bosnjaka i Hrvata. Ovi se ljudi i njhovi predstavnici u RSu moraju bolje organizovati - ne protiv Srba, cisto radi osvajanja osnovnih prava zivota a mozda ih jednog dana zadesi bolji predsjednik..
ja sta su REHABILITIRALI SULJO i ZLAJA? da bi ustolicili onog ZIDOVA za ministra i pokazali kako smo MI Bosnjaci pro EU. ne cuveno i ne vidjeno, pustiti KRMKA sa raznja i da vam danas ovako vraca. bas ste to i zasluzili
I OMOGUĆITI MENI DA KRADEM PO RSu KOLIKO ŽELIM.
HINJO GENOCIDNA , KRIMINALCU-MAFIJASU-RATNI SILLEDZIJO I KASAPINE-FASISTO I NACISTO MILORADE DOD-NAZZI UBBICO JER SI NA CELU GENOCIDASA SERBA ,TIH KOJI SU POCINILI NAJGORE ZLOCINE PROTIV COVJECANSTVA...!!! G N N J I D O SERBSKA GENOCIDNA TEBE TREBA POD HITNO TUZITI KAD DAJES OVAKVE IZJAVE KRIMINALCU PERFIDNI SILEDZIJO, STA SI RADIO U HOTELU \"VILINE KOSE\" ZA VRIJEME BARBARIJE I GENOCIDA NAD BOSNJACIMA I HRVATIMA...?!!! UDAR NA TUZILASTVO I INSTITUCIJE PRAVDE BOSNE I HERCEGOVINE JE UDAR NA DRZAVU, ZNACI TUZIT OVO GENOCIDNO STRASILO FASIZMA I KORUPCIJE...!!! Visoki Predstavnik MORA POD HITNO UPOTREBITI \"BONSKA OVLASTENJA\" i KAZNITI OVOG MAFIJASA I SERBSKOG NAZZI FASISTU MILORADA DODIKA...!!! D O S T A VISE...!!!
Ovaj Dodo postaje svaki svaki dan sve smijesniji.... Od sada cu poceti da ga podrzavam cini mi se da radi korak po korak na uspostavljanju centralizacije vlasti po Americkom receptu... Poz
Da! Upravo tako. Ko negira drzavne institucije negira i samu drzavu. Zasto hraniti nekoga ko te ujeda!!!
Zabraniti djelovanje Suda i Tužilaštva BiH u Republici Srpskoj ONDA TREBA i tebi zabraniti da primas pare iz drzavne kase. Isto zabraniti svim Srbima da primaju pare iz drzavne kase i da rade u drzavnim ustanovama. STA TRAZE SRBI U DRZAVNIM USTANOVAMA KAD NE PRIZNAJU DRZAVNI SUD. MRS BAGRO
Ajd probaj zrikavče!
Ako nakon ovoga Tuzilastvo BiH ne podigne optuznicu protiv Dodika za veleizdaju, onda Dodik imao pravo...
Dobit ćeš karinu! :)))))))))) Tužilaštvo i Sud Bosne i H nisi ti uspostavio pa ga neces ni ukinuti
Braco Bosanci previse se bavite Dodikom,Spiricem i ostalom druzinom iz Krajine.Okrenite se Americi koristeci kosovsko iskustvo i bice mnogo,mnogo bolje.
Pada, pada, pada, pada... Pada, pada, pada, pada... Sta to pada - pada BiH Aj takebeer