"Izbora će biti bez obzira na budžet"
90
Dodik: Za Bošnjake najbolje da odustanu od BiH
Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo polako, nicija nije do zore sjala :) spisak srpskih ublehaskih izjava je vec za ginisove knjige. 1. \"ako nestane Jugoslavije nestace i BiH\", nestade Juge davno i ove nove generacije ne znaju ni kakva je bila ta zemlja, a BiH je jos tu i granice joj se nisu promijenile ni za centimetar 2. \"necemo sa muslimanima u istu drzavu\", ostadose u istoj drzavi 3. \"nece nama nikad Sarajevo biti glavni grad\", evo Sarajevo im je glavni grad cijelo vrijeme 4. \"Brcko je nase ili ce opet biti rat\", ostade Brcko zaseban distrikt 5. \"nece nikad Raso i Mladic u Haag\", eno obojice u Haagu ... itd, ima tih izjava stvarno mnogo. Sad i ovo \"entiteti su trajni, neka Bosnjaci odustanu od BiH\", haha, e pa zivi bili pa vidjeli, krmak :)
Dodik pravi pripadnik svog naroda. Pametni ljudi bi rekli breivik, psihopat, retard i prokleta svinja.
hehe, sad ce sablje isukati..
vi ste tvorevina nastala na genocidu i kostima nevinog naroda koji nije htio Jugoslaviju pod dominacijom Beograda. Narodi BIH su krenuli putem svojih susjeda koji nisu željeli ostati u krnjoj Jugoslaviji gdje bi očigledno Srbija i Bg imali dominantu ulogu. Zauzvrat su na najbrutalniji način pobijeni od svojih dojučerašnjih komšija. To je jedina istina. Mi nismo nikada imali problem sa Srbima, Sarajevo je prije rata bilo npr. puno ulica srpskih vojvoda, halo vojvoda. Vi ste uništili sve što nije vaše, ne samo u BiH već i prije u Srbiji. Cinizam i laž su odraz vašeg postojanja, bivanja!
pa dobro...ako smijete proglasite nezavisnost, ja znam da će odmah 30% RS-a biti okupirano... ko ce to sprijeciti sarajevo da zauzme lukavicu i cijelo istocno sarajevo? Pa taman se lopatama i krampama tukli...
Brcko nije rs, to ti je i dodik rekao, samo ni to ne vjerujete..rs je podijeljena na 2 dijela, a aBd i na 3 dijela.. sanjajte mokre snove... aaa ljudiii..svasta,,,
AL GA PRETRA PO 4 DECE....JA KAD GOD ODEM JEDINI MUSLIMANI U SRPSKOJ KOJE U ZADNJIH PAR GODINA VIDJAM SU BABE I DEDE.POVRATNICI! MISLIS SRBI NEMAJU ORUZJE.. DA VAS IMA 5 MILIONA PA DA SE BUSATE A NE PAR STOTINA HILJADA VISE! I TO VISE NISU ONE BOSNJE DA IH SVET ZALI..VEC BOSNJE TERORISTE.. PROMENILO SE...NEMA NATO UDARA,NEMA VISE HRVATSKIH TENKOVA DA SE UZDATE!
Tako je, podrska iz RH
Pod broj jedan mene Dodik uopšte ne zanima čak ga i nevolim,pod broj dva boli me k.u.r.a.c za Srbijom i Dobricom Ćosićem oni svakako nisu Srbi oni su Cigani,pod broj tri i kad bi bili smostalni nikad se nebi pripojili Srbiji jer većina bi se tako izjasnila,pod četiri jesi li siguran da se nije dogodilo ono što sam naveo ukucaj na yotube \"handžar divizija\",a pod pet nikad neću skandirati za sarajevo i ličnog razloga što sam 92 protjeran iz njega(rođeni sam Sarajlija).
pa ti stalno skreces sa teme.. Umjesto da sutra odes u sred banja luke i na binu se popenjes i kazes ,,, nas glavni grad je sarajevo, okrenimo se sarajevu, nemojmo da zivimo u ovom sr.anju.. Neces smjeti jer se bojis dodika i slicnih.. Vama treba wily brandt ... Jer sami sebe tako laz.ete.. Pa nije slucajno laz oblik srp.ske inteligencije, sto kaze cosic. Ti pokusavate da revidirate historiju i da sakrijete istinu koja se sakriti ne moze.. Priznajte sebi , krivi smo i tacka, a ne stalno optuzivati druge.
Ma nema ostavljanja po strani iznio si optužbe na račun strane države(Srbija) da je izvršila agresiju na Bih i da je počinila zločine a ne iznosiš činjenice kako je bošnjačka vojska izvršila agresiju na sopstvenu zemlju tako što je pomagala u.s.t.a.š.k.o.j vojsci da pokori Bih i da stvori na teritoriji na kojoj se ti kuneš da je tvoja država,državu koja se zvala\"NEZAVISNA DRŽAVA HRVATSKA\",u tome slučaju BIH se ne spominje nigdje.
ja pokusavam voditi konstruktivan dijalog. Evo zanemarimo to, ostavimo po strani. Vi morate znati da ste u velikoj zabludi ako mislite da ce rs ikada biti nezavisna.. To morate u pocetku prekriziti. Bos.njacki narod to nikad nece dozvoliti , a pogotovo nakon svega. Bos.njaci nemaju gdje da idu, mi ostajemo ovdje , ja kazem ti imam djece koliko imam i namjeravam imati jos, dakle to je garant opstanka Bo.sne i nikakvi dodici ni slicni ne mogu Bo.snu podjeliti ili stvoriti nezavisnu rs. vi morate shvatiti da vas taj dodik samo laze, u oci vas laze.. A vi sutite ? evo ja zivim u brckom, bos.njacka situacija je danas u brckom extra, i tuzla je blizu, i doboj i doboj jug, doboj istok , gracanica su blizu, tako da svaki pokusaj otcjepljenja rs bi neslavno zavrsio po srbe i sr.pski narod.. A vi i dalje vjerujte bajkama ? nek vam sarajevo bude glavni grad i nemojte slusati srbiju, vec sarajevu se okrenite..
A što mitomanija kad su Srbi u pitanju onda je mitomanija a hoćete da zajedno živimo i da osjećamo BIH kao svoju državu?
okanite se mitomanije...bice vam bolje.. ja ti kazem da i u sustini priznate sarajevo kao glavno grad i da se okrenete sarajevu, a ne banja luci. Mi Boš.njaci nemamo drugu zemlju osim Bosne i mi necemo nigdje seliti, a ako vi tako nastavite voditi politiku, vecina ce vas otici ili u srbiju ili u trece zemlje...samo sebi jamu kopate..oper ti kazem... okanite se takve politike....okrenite se sarajevu i Bosni...
A da li bi ti priznao i izvinuo se za zločine koje su izvršili pripadnici tvog naroda za vrijeme drugog svjetskog rata nad srpskim narodom konkretno SSS Handžar divizija koja je bila regularna hitlerova jedinica u u.s.t.a.š.k.o.j NDH i učestvovala u najgnusnijem i najvećem genocidu na ovim prostorima kada je pobijeno oko 1000 000 srpskog življa,e ako ćemo već priznavati i izvinjavati se evo ti prilike.
e pa i u suštini vam treba biti glavni grad sarajevo, a ne banja luka.. vaš je problem sto ste nastavili tamo gdje su mla.dić i kara.džić stali..umjesto da ste rekli, da srb.ija je izvrsila agr.esiju na Bosnu, da srbija je kriva, a ne nastaviti po starom...jer ce vam se takva politika obiti od glavu, a vec se obija... Nije bitno kako cu ja hraniti svou djecu, radim ,imam posao, imam zemlju, obrađujem i bice ako Bog da dobro..
brčko Kad smo mi govorili da je naš glavni grad Beograd,naš glavni grad je Sarajevo na papiru,a u suštini je Banjaluka i bolan čime ćeš hraniti toliku djecu šta vi radite pa znaš li ti hajvanu da u uređenim zemljama koje imaju standard teško podižu i po troje djece a kamol i 14.