Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako konju objasnit da je magarac ???
*krme :)
choban. (uz duzno postovanje prema ljudima koji cuvaju ovce), ovaj cuva ovce-ljude u smrdskoj. stado je to u smrdskoj (uz duzno postovanje prema zivotinjama) naravno.
ne možeš ti Dodo ništa bez Bosne
@tvrdoglavi bosna to je jedna zemlja imade budalo
Da hoces vise od necega oboliti slavila bi kompletna federacija uz vatromet.
"dva muslimana i tri stranca" U normalnim državama bi za ovo prebrojavanje krvnih zrnaca i krivično odgovarao. Just saying...
Dodi ceka tebe tvoja nagrada ako ne na ovom onda na iducem svijetu zajedno sa tvojim prijateljima Lagundzijom, Izetbegovicem, Komsicem, Covom ,.. ( da ich sve nabrojim trebo bi mi dan). Ali uzmite to sa pozitivne strane barv vam zime nece biti hladne
Ignorisati skota,gori ste vi sto komentarisete vidite da izaziva narod BOSNE I HERCEGOVINE na mrznju,rasturanje i poziv na rat.Jednom recju KRME PLJACKASKO.
No comment, na ovo mogu samo da se smijem! HAHAHAHAHAHA.........
A i tebe još malo, onda se nadam da će te roknuti tvoji jer si njih pokrao.
napuši se ćune bosanske koji su 5cm veći od srpskih
Pušio si i jedne i druge?
Konju Glavati najebacemo ti se Majku zene sestre i sve zenska familije uzduz i poprijeko
hahaha,pa genocidasi nije r.s drzava ovce jedne smrdjive. al vas jebe baja ,neka kad ste debili.
A sto se vi brinete za nas? Jel nas to kao volite pa vam zao? Dalje ruke od republike srpske da ne ostanete bez prstiju
Niko se ne brine za vas u serbistanu libo nas qurac za vama, mi brinemo xa okupiranu teritoriju i dok se ne oslobodi nece biti prosperiteta. A sto se ti brines? Meni si rekao da zivid u drugpj drzavi, znaci nemas sya da se petljas.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A kako dodik zna tko je i kako je tko glasao?
jebo ti mater zlocinacku svoju debilu iz Laktasa
U Sarajevu gužva. Svi automobili stoje. Jednom tipu neko kuca na prozor. Ovaj otvara prozor: - "Druže, šta je ovo bilo? - "Ma, ne pitaj, teroristi oteli cijelo predsjedništvo Bosne i Hercegovine. Traze 10.000.000 EURa, ili će da ih poliju benzinom i zapale, pa skupljamo priloge." - "OK, daću, nije problem. A koliko se daje... otprilike?" - "Pa, tako ... koliko ko moze , litar-dva..."
dodice,ovako bosna ima ne politicare,kojima se je*be sta ce bit i kako ce bit, ti si u BOSNI I HERCEGOVINI,i to je drzava ti sta si naumio sa tim tvojim govni*ma oko tebe,mozes sve da zguzvas i gurnes sebi ili materi u gu*zicu,ne bitno a mi sve dok imamo bogalje od politicara,ti ces kajlat, al presjeci ce te neko,kad dodje neki normalniji BH predsjednik, a dotle,kajlaj k'o sto kazu 'brate',
A je bo te, ovom Dodiku izgleda niko nista ne moze.
Ma mlati jezikom i mlacenjem jezikom ostaje na vlasti i zajebava nas sviju.
Za nepostivanja suda udariti veliku kaznu, nek on se protivi zavodu za kanalizaciju.
Ma je be se njemu, nece on platiti nego narod. On ce radije placati 100 puta kaznu narodnim parama nego odustati. Jedino je rjesenje da ga Incko skine zbog nepostovanja. Ali Incko je mlak za tako nesto, boji se. Tako da cemo trpiti ovog Baju dok god ne odemo u inostranstvo.
whey zasto podcijenujes zitelje iz RS? Sigurna sam da su oni svjesni tko ih tlaci i krade.Mozda ne smiju to javno reci, ali na izborima imaju sansu.Ako ne budu znali birati izmedju dobrog i loseg, onda su sami krivi. Nisu svi zitelji elita, koja dobro zivi.