Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako vas vise nije stid, sace godina dana kako se vi sastajete i dogovarate, a jos uvijek stavove ne mozete da u saglasite.. Dodik prica kako Bosna nije njegova drzava, a fotelja nece da se odrekne, tako isto i onaj mrski hercegovac, a i ovi po Sarajevu nisu nista bolji.. Dogovarajte se vi gospodo i 10 godina jos, al\' ja vas molim uz minimalac! I ne zaboravite da je narod GLADAN, IZMUCEN i PROTJERAN!
Izabrani pretstavnici naroda su dobri u poredjenju sa ljudima koji komentarisu njihov rad.BiH izgleda mi, je jedina drzava u svijetu u kojoj je vlada bolja od naroda.Samo me zanima,da li bi iko na svijetu prihvatio da vlada narodom koji se medjusobno pljuje na nacin kako se pljiju gradjani medjusobno na svim BiH PORTALIMA INTERNETA.
Serbski LESSINARI I GRROBARI...eto sta ste ...!!! Serbski fasisti, naccisti i teroristi koji terorisu gradjana Bosne i Hercegovine vec dvadeset godina...!!! Hocemo Ustav Republike BiH-e...DEMOKRACIJU...!!!
Serbski fasista , prrddstavnik genocidne tvorevine i serba genocidasa...!!! Vidjeli smo prije neki dan SRBOFASIZAM I TERORIZAM EKKSTREMISTA SERBA NA FUDBALSKOM TERENU U BANJA LUCI...!!!
Pa isto ko da vode Kinu od milijardu ljudi, ne jednu Bosnu od 4 miliona. Dosta ubleha. Gradjani su skontali da mi vas i ne trebamo, bili ne bili na vlasti ovoj zemlji je isto
opet KORIDA hahaahhaha
On ko ovaj cigo: http://adf.ly/2jLsm
Kao i obicno opet nema BiH zastave iza njegovih ledza,al ce zato da budu njegovi dzepovi puni BiH para. Samo vi gledajte,a on nek uziva za vas....
VAL SE PJENI , Y.EBE SE MENI, STO SE VAL PJENI !
DOSTA NAM JE SUPLJE DOSTAAAAAA
-pljunem ti seji medzunoge.
Brcko Brcacima to bi bilo to..........
Ispasce govedo jos kao kooperativno......a ni na BiH ne pljuje nesto vise......sto je manje para i sto mu sumska vise tone to je govedo mirnije !!!!! SIKTER
Nestalo MILETU u kasi nema vise para daj sad sta das sve potpisujem.
-dodiku BITANGO -c.e.t.n.i.c.k.a--- ,tebe bi trebao Ramo iz Srebrenice da prevaspita.