Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo TAKO gos,MILORADE !!! sasvim JASNO i GLASNO-nastojati da se VRATI sve nasilno OTETO,od Entiteta !!!
\"Ako BiH hoće budućnost, onda se mora vratiti pitanjima izvornog Dejtona, a ako neće onda će dovesti do disolucije”... hoće al do disolucije RS-a
Moze se pjeniti na ovoga do mile volje, al je probelm u onome ko je potpisao taj Dayton. Da nije Dayton takav kakav je ne bi se ni ovaj mogo na njega pozivati.
ako ovo nije raspadnuta drzava ja ne znam sta je
ali dodo sto ovoliko usi zavrces
Dodo ides mi na hurac daj se vec jednom odluci hoces li se odcijepiti ili neces pa da i sa tobom svedemo racune.prije podne bi se odvojio,a po podne ne !!
Dobro što j.be servis, al što uši zavrćeeeeee...
Čuj Dode, još da ga neko nešto pita u Evropi bilo bi dobro za njega!!!!!!!! Al bitno je \"svom\"narodu baciti prašinu u oči!!!!!!!! Eeeeee moji srbi na šta vi godinama padate!!!!!!!!
Oni pristaju da BiH bude njihov servis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? Da je sreca, ta ista medjunarodna zajednica bi ga skinula... molio bi on onda da razgovara i o tome sta radi u hali... a kamoli o BiH!!!!!!!!!!!
A ti se trebas vratiti u šumu odakle si potekao krmaco!
Ako iole poznajes Dejtonski sporazum i Ustav BiH, onda treba da ti je jasno da o medjunarodnim pitanjima BiH moze razgovarati SAMO PREDSJEDNISTVO BIH I MVP, \"gospodine\" Dodik. SRETAN TI 25. 11. DAN DRZAVNOSTI BIH!
Cuj glavonjae sto si daje na vaznosti......on ce da razgovara sa nekim o medjunarodnim pitanjima vezanim za BiH......pa tebe medjunarodna zaobilazi u sirokom luku........SIKTER !!!!!
dodo, Sretan ti Dan Drzavnosti Jedne i Jedine Samostalne Drzave Bosne i Hercegovine!