Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacionalizam kao oblik zastite od sudskog progona zbog korupcije i pljacke zaglupljenog naroda.
Reko je Rahmetli Sidran poslije susreta ..nije to taj Emir ,ovo je neki drugi...misliteli da bi pravi..Emir koliko god smrad bio.. poslije sedam dana od Smrti Sidrana, pjevo Chetnicke pjesme..!?
Laktasenko bezi u majcicu Rusiju a Nemanja mu asistira samo im fali Tijana Iphone da ih skelom prebaci🤣Seoske varalice
Ima li dna vise Emire dragi? Puko si ko lubenica sa tim nekim prkosenjem,a niko te ne uzima za ozbiljno,vec odavno.Sreca,pa te se Sarajevo rijesilo i dekontaminiralo od tvog smrada. Dvorska luda koja igra na dvoru Dodikovom.
plakacate I za njim jos dugo kao I za neletom I ostalih 100000 srba koje sto su sami napustili a sto se im vi lijepo dali da znanja da to nije vise njihov grad... sem ako nisu ljiljanane nosili
"NE-MANJA AND CHETNIC'S BAND"! BAGRA!
JASENOVAC I GRAFISKA STARA JASENOVAC I GRADISKA STAAARAAAAA 🕺🕺✨✨🎶🎶🎵🎵🎵🎼🎼
Meni još nije jasno kako Emir predje u dušmane, koji je to sklop. Kusturice partizani bili, antifašisti. Ovo je za izučavanja.
🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Najgore smeće ljudskog roda plovi poput govana na vodi. Vječni sam neprijatelj genocidne republike srpske i osovine zla koju čine dodik, milanović, vučić, orban, putin i lukašenko. Prijatelj sam svih srba, bošnjaka i hrvata koji su protiv spomenutih primitivnih kriminalaca.
Kćer mi zgođušna plavuša, najvrelija piša komšiluka. U biblioteku ne ide, ali zato na treningu neizostavna. Vrati se friška, rumena, očvrsla, skine pink čarapice i frkne ih u špajz. Čim uleti pod tuš, ja se lukavo prikradem i iznjušim čarape dok su još svježe i znojne. Mirišu na pazuh moje žene dok se krhamo. Da mogu, s obje bih, ali i ovim očinskim njuškanjem postižem jedinstvo sa suprugom i milom mojom mačkicom što mi je iz glavića kanula. Ura za pink čarape! 🎀🧦
Veliki je to anfašista iz Bakinaca, diči se svojim antifašističkim porijeklom. Još jedna potvrda da četnički gen ne umire, a ovamo ufol anifašisti. Dedo mu kao i ostalih 80 % prešao ‘44. iz četnika u partizane, kad su skontali da ga puše. Draža je za njih besmrtan.
luka nas luka, opet mu para treba dat!
Gledaj Luke sto lijepo svira! treba ga lijepo docekat na Švrakino i počastit!
Milorade, zimgu ti Goricu u lijepu srpsku koku...selam ti od Bosnjaka muslimana
Sto ne pisete kako je u drustvu i Nedeljko Perisic, direktor Hidrocentrala koji prije ulaska u politiku nije imao ni za kifle a sada Dodikovi sliku drzi pored ikone.
🤔🫨 Dva ofucana i smrdljiva debila vise ne znaju sta rade. Frustracije im pomutise mozak. Sigurno im je poznato da je za zločine u Višegradu do sada je pravosnažno presuđeno 18 zločinaca sa ukupnom kaznom od 247 godina zatvora te jedna doživotna robija. Moralni bjednici. Pljuc. 🤮
Civilizacijsko dno !!!! Dno dna ! Veličati fashizam i razmišljati i ponašati se na takav sramotan način , za to nema objašnjenja ???!!!!
Vlaška(stočarska) posla.
Hvala turcima što ove rumunske stočare dovedoše za Bosnu, baš im hvala, zeznuše nas za vijeke vijekova.