Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahha mile voli disko izgleda na nekim opasnim drogama :D :D skuplja poene kod ovih beraca sisarika sa pala i pro srba iz lukavice kojima je on jos junak u srpskom srcu :D :D jeftini politicki potezi, kad ga putin provali pa ga posalju na otok smrti da ga pojedu kerovi
putko mu samo pokazao vrata kad je rekao po sta je dosao :)
Pitao Dodik Putina da mu pozajmi milion eura , a Putin mu rece " Koje oko da ti izvadim ". Trazis milion eura u ime BiH pa se pitam koliko bi uopste BiH i vidjela od tih milion eura. Evo odgovora. " 0 ". Sve bi zavrsilo u Dodikovim privatnim bankama po Grckoj i Kipru. Nije ni Putin mutav kako izgleda.
Mene stid ispred Dodika....:)
putin mu je rek'o da nema nista do penzije
Dodik tražio od Putina milijardu eura - e pa Mile lopuža nema milosti sa svojim budalaštinama. RS je bankrotirala i to je prava priča. Izvadiće se samo kroz institucije BiH. To podrazumjeva da njegova sabraća u lopovlucima nestanu kao i on sa političke scene BiH i pojave se u Sudu BiH.
Ova budaletina Dodik umisliJo da mu je Putin bankomat ,mamo malo daj mu sadake... nije ti on srpski narod da ga mozes levatit svake izbore!!!!!!!!
đe su se ovo sreli? u liftu?
Biće, biće.
Trazio je za BiH i za Srbiju...ali zar nas nisu prijatelji iz RS neki dan nazivali Sadakistanom...a vidi sad. E moja braco Srbi, svi smo mi za sadake... ko nas vodi.
Jeste sto ne napisete da je cetri dana ko pravi cuko sjedio na otiracu za noge i cekao da ga putin primi, koji jadnicak ***te.
gori su ovi supci iz klixa sto prenose lazi
ne u BH već u REPUBLICI SRPSKOJ vi idite ako imate kod koga pa tražite da vam se pomogne.. mada ni muslimani vas više neće.. sve ste kredite ispucali zbog svog moralnog kurvaluka ....
hih.. vise stanovnika ima Banja Luka nego crna gora :) .. vise srba ima bijeljina nego makedonaca u makedoniji :)
coste, otidji malo u Crnu Goru pa pitaj ko su i kojim jezikom pricaju... to sto im je politika takva ne znaci da oni ne znaju svoju istoriju i ko su im braca... a Makedonci ce plakati nama prvi kad im Sipci zgrabe pola drzave, ali to su i zasluzili podrskom Nato-a '99 i priznavanjem Kosova...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahhahahahahahha
Da prevedem- Ovo "obostrano zadovoljstvo" znaci: Rusima nafta i resursi, a Glavnom Baji pare u dzep, ovim pro-RS ovcama lazna nada i obecanje, a ovim anti-RS ovcama malo straha u kosti (strah da bi se RS uz podrsku Putina mogla odvojiti)... I svi sretni i zadovoljni... Blago nama sa glavonjama kao sto je Dodick...
Mozda su braca ovako a po novcaniku nevjerujem Dodo bas skroman