Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji je ovo k?!?
Bože kakvih sve komentara neće čovjek pročitati: Don mile laktašenko smatra provokacijom što visoki predstavnik u Bosni I hercegovini nosi oko vrata Zasavu Bosne i Hercegovine,koji\"biseri\",neznam kakvu je to trebao zastavu nositi,možda federacije BiH ???? Prenos utakmice BiH se gledao u Brčkom na velikom ekranu i neki klinjo kaže to je provokacija,kako samo ispiraju djeci mozak to je nevjerovatno. Pa na svakom pedlju BiH će se vioriti zastava BiH i gledati repka BiH a oni što to smatraju provokacijom to je njihov problem.
Naravno, takav zivot je tezak zbog nemogucnosti gospodarskih odnosa, kretanja stanovnistva, clanstva u medunarodnim organizacijama itd. PA KOME ONDA BOLIDU TREBA TAKVA DRAZAVA? GLEDAJ SUSTINSKI, A NE FORMALNO. KO CE DA IMA NAJVISE STETE OD TAKVE DRAZAVE? KADA SE VIDI TERITORIJA RS-A NA MAPI, JASNO JE DA RS NI TEHNICKI NEMOZE BITI DRAZAVA!
Fen, doci ce i tvojih pet minuta. Pripremi daljinski i kokice.
NIJE STVAR BOLIDI HOCI LI NEKO PROGLASITI NEZAVISINOST, TO MOGU I JA, NEGO KO CE DA TE PRIZNA. PA TEK ONDA POSTAJES DRZAVA. RS NE BI NI BEOGRAD PRIZNAO. Glupost, priznanje se uopce ne smatra pretpostavkom za nezavisnost drzave - bitno je da drzava ima teritorij, stanovnistvo, vlastite organe vlasti i vlastiti pravni sustav. Priznanje je samo formalni akt kojim jedna drzava pokazuje da zeli odrzavati diplomatske, gospodarske i druge odnose s drugom drzavom. Drzava moze postojati i da nije formalno priznata ni od jedne druge drzave. Naravno, takav zivot je tezak zbog nemogucnosti gospodarskih odnosa, kretanja stanovnistva, clanstva u medunarodnim organizacijama itd.
MA KOJI REFERENDUM KAKO CE DOBITI PO P...I OVI SRBI TAMO OD DODE GLAVONJE A I OD NAS PO GUZOVIMA
NIJE STVAR BOLIDI HOCI LI NEKO PROGLASITI NEZAVISINOST, TO MOGU I JA, NEGO KO CE DA TE PRIZNA. PA TEK ONDA POSTAJES DRZAVA. RS NE BI NI BEOGRAD PRIZNAO. OVO MI SVE SMRDI NA HARISA I NJEGOVO LOZENJE I PREPADANJE BOSNJAKA.
Ako dodze do referenduma u smrdskoj Banja Luka gori za 24h INSALLAH!
I moja baba bi volela da ima m uda ali bre neide,tako i Mile ima neke zahteve koji su neverovatni a Srbi se LEPE na tu priču.
Gojkovac Neutvrđenog dana 1993., diverzantski vod Armije BiH ubio je Ivu Bošnjaka i njegovu suprugu Katu, osobe starije od 70 godina. Dana 17. lipnja 1993. godine postrojbe Armije BiH ubile su: Spomenka Lučića (Mijina), dijete od 13 godina; Ljubana Markovića, zvanog Džendo, starog više od 60 godina; Peru Markovića i njegovu suprugu Danicu; Ivana Markovića zvanog Šaraf, starog preko 60 godina; Milenka Tešića i njegovu suprugu Lenku; Stanišu Tešića i Janju Nikolić. Muslimansko-Bošnjačke vlasti nasilno su odvodile hrvatske civile na bojišnice da kupaju rovove za potreba Armije BiH. Kopajući rov na lokaciji Datići smrtno je stradao civil Mijo Knežević.
Atko, suplja je pucati iz prazne. ABIH, naoruzanje pa pregovori. To je nekakav prirodan slijed. Ne mozes da nemas kontrole ni nad policijom u opcini gdje si vecina, a da te neko ferma 1%. Znaci baza je povratak ABIH na scenu i naoruzavanje. Bez toga sve je uzalud. Zato i druge drzave kupuju oruzje i naoruzavaju se. Mislim moze Hare pricati o zakonima, presudama, deklaracijama i ostalim praznim dokumentima, bez ABIH to je sve suplja. Kao sto Srbija ne bi smjela naprasti BiH da je 1991 bila naoruzana, isto tako niko ne bi smjeo pomisliti o otcijepljenju da ima ABIH.
SAMO NEK SE PROBAJU OTCJEPITI, PALO BI OPET 100.000 MRTVIH GLAVA.AL SADA SE MI BOSNJACI NE SEKIRAMO JER BI BILI PO SNAZI RAVNOPRAVNI, A TADA NAM SRBI NEMOGU NISTA JER SU KUKAVICE,STO SU POKAZALI U PREDHODNOM RATU KAO I SVIM PREDHODNIM RATOVIMA, TAKO STO SU PORAZE PRETVARALI U POBJEDE KAO STO TO I SADA POKUSAVAJU. DICE SE ONA IZ PEPELA KAO STO PUTA DO SADA, SA MIRISOM LJILJANAAAAA,LJUBAVI MOJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BIH, BIH, BIH, BIH
Analiza je prilicno realna, osim u djelu o Radoncicu. Cisto sumnjam da bi mogao Hareta pobijediti. Mislim svidjaju mi se neke stvari kod Radoncica, ali nisam siguran da covjek nije srpski spijun. Suvise je \"namigivao\" Miskovicu da bi glasao ikad za njega, suvise je samodopadan i suvise se reklamira po Avazu za moja demokratska shvatanja da bi glasao za njega. Sto se tice analize Tihica pun pogodak. Covjek je peta kolona, vjerovatno ucjenjen, vjerovatno u ratnom periodu postao dousnik KOS-a, vjerovatno je s tim ucjenjen. Uglavnom SDA treba sahraniti na sljedecim izborima. Taj koji glasa za SDA na sljedecim izborima, taj glasa za unistenje Bosnjaka. U biti ja rjesenje jedino vidim u izboru jedna jake bosnjacke licnosti, totalnom vracanju ABIH na scenu (kad nema zajednicke policije, ne treba nam ni zajednicka armija), ubrzanom naoruzavanju, onda pregovori ili rat, pa da vidimo ko je onda frajer da se zajebava sa \"referendumima\". Politicko apeliranje je suplja i nicemu ne vodi.
srbi iz srbije i genocidna tvorevina kuhaju i stvaraju tenzije i mrznje pisajuci lazne poruke al huskaju planski za treci entitet.bosna i hercegovina bi trebala fino rec srbiji da se ona okupira svojim sandzakom i vojvodinom da joj slucajno nebi samo ost\'o beogradski pasaluk,jer ona izgleda da jos nije shvatila da ako genocidna tvorevina radi na odcjepljenju i da do toga dodje onda joj gine podjela srbije na tri entiteta,TROJKA
zvanicna je politika dodikovog sranja.otcijepljenja nema ovjereno u daytonu pa izvolite nek ga neko raspise.sto bi bilo igranke hahahahahahhaa.a ameri nisu usrani eu politicari koji neznaju da li bi kakili ili bi hapili