Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tobe ya rabi tobe estakfirullah
Naravno da će u nesvrstane! Ne znaju ljudi gdje da ga svrstaju. Ovaj lik sa crne liste, svojim ponašanjem, predstavnik Bosne i Hercegovine zasigurno nije! Nesvrstan, a po faktima svrstan itekako. Svrstan među one koji zločince podržavaju. Svojim ponašanjem svrstan na tamnu stranu i kao takav će biti zapamćen ;)
Traži Dodo plac .
...vidite sto je pravi srBin, rukuje se sa muslimanom...
nema sta taj nacionalista radit sa nesvrstanima kad se dobro zna da je svrstan i gdje ko i istali politicari iz bosne
Šta će Dodik na skupu nesvrstanih, pa on se svrstao zadnjih godina ko malo ko, ne noge, tabani mu samo vire iz putinove guzzicee
U podsvijesti se zadovoljno smije što će uvesti zatvoreni sistem naplate puta u PC
Me može u svrstane pa ide u nesvrstane 😂😂
Juce mikrofon i sator,danas Bakku.Prekosutra korida ,ali kao takmicar...
Sve više vjerujem u činjenicu da je Dodik sponzor Klix-a. Ne vidim vijesti o drugim političarima, Bakira nigdje nema a Čovića još manje. Bravo klix, i danas ste vjerni sluge Dodikovog lika i djela.
ma i oni ce ti zatvoriti vrata kad te malo bolje upoznaju ...
otišo na svoju ruku.
Ovakva vijest na jutro..... Zašto nervirate sarajevsku raju sa bajom
Džaba pare džaba sve,krkan jednom krkan uvjek.
HEHEH nesvrstan hehehehehehe HeHeHeHeHeHe
Djeca nam se smiju
To on otiso sa svojom voljom nije u ime bih jel tako