Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tndarata tnda ta Ma nitko nema zabavljace naroda kao mi. pa gledaj samo postavu: tihic, dodik, covic,lagumdjija, ljubic... sve samo klaunovi i zongleri
natakarim vam onog pedo-filcinu zbog brisanja kjafirskih postova! zivio Dodik!
oj Dodiku, rodila te mati, tebe voli Srbi i Hrvati!!! Dodik je pravi socijaldemokrata na ne Zlajoglu i potrcko mu Sejdo!
y.e.b.e.m----ti ....c.et.nikusu )))))))))))
koja bosna nema bosne niti ce je biti ima republika srpska i dzamahirija takozvana federacija gdje se jede zlatnima kasikama ili su te naizgled zlatne kasike poprimile zlatno smedju boju od neceg drugog a ne sto su zlatne
krme sa slike Slobo mu oteo pola Bosne a sad on pljuje u lice redom !
Bula se pred dzamijom klela daje samo mileta volela miletova kurcina samo za turcina bosnjaka
sjedi dodo na vrh krsta jede go.v.na sa tri prsta :))
Sjedi dodo na vrh krsta jede go.v.na sa tri prsta :))
Kad ce vise taj referendum konju,jedva ga cekam i da se vratim tamo.
Covjek zna svoj zanat, jedno pricati, drugo raditi. A to sto je Bosnjacima mentalni sklop na niskom nivou pa nemogu skontati je njihov problem. Znaci nema razloga blatiti covjeka vulgarnim izrazima.
Seronja na slici vodi politiku \"Trla baba lan da joj prodje dan\" i prima platu!
Ovaj krmak sa slike stalno ponavlja jedno te isto a radi totalno suprotno! Rok, rok!!!
Nije, ali je Srebrenica...
gdje je RS? jeli Brcko u RS? :D