Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Покушајте некад да прочитате вијест и размислите о њој прије него што напишете коментар а не одмах на прву, по аутоматизму, одреагујете на неког ко вам се не свиђа. Понуђени споразум је катастрофалан за БиХ, а самим тим и за РС. С те стране било који политичар који покушава нешто промијенити и изборити за више чини добру ствар за државу. Потписивањем оваквог споразума спасао би се одређени број произвођача у Хрватској али би се уништио велики број у БиХ. Ццц, само мржња нигдје здравог разума...
Jel mozemo i mi borci ARBiH doci na sastanak, da te nesto pitamo.
Pozvao ih da im objasni čime smo ucjenjeni. Ali kad se klepalo nije zvao druge da i oni uzmu dio kolača...a sad treba da snose teret. Za mene je budala svako ko ovom kabadahiji vjeruje. Ima stvari za koje je u pravu, ali koliko ima onih loših...ne opra ga ništa!
I da dodam i ovo: Zar HDZ na čelu sa Čovićem nije koalicioni partner? Zar te partneri izdali Mile?
ako ne bude gica na ražanj, neće niko doć
Da sam znala ne bi za hiljade poljubila tebe Milorade🐷
adaptacija SSP? krečenje gletovanje. pranje ćilima
ja sam ruzan al brte ovaj je i mene zajeb'o .... i usput bil neko rekao krmku da ga se nista ne pita i da ga niko ne jb ni strucno oko vazniji stvari oko nase REPUBLIKE kao recimo "pitanje popisa"
Gotov je ovaj glavonja, njemu vise ni hodza ni pop ne mogu pomoci, doktori digli ruke od njega kazu hebes budalu nejma mu pomoci.
.....pa i vi svoju robu bez carina plasirate u hr i gotovo nigdje više....prema tome?..
@drinskysorab , ne pitate se samo vi srbi, i sto je jos gore sto jako lose stojite ekonomski - a to u prevodu znaci morate radit sto vam se kaze. Ako ne na lijep nacin, selektivne sankcije su jedna od opcija. Nemojte vise patetike i da se pozivate na interese BIH kad vam zatreba i to je postalo odvratno. Koristite jedan dio bolesnih Bosnjaka sto mrze Hrvatsku pa na tu foru kontate nesto iskamcit, ali i to ima svoja ogranicenja i takvih bolesnika nema previse.
Sve sto uradite ili ne uradite ili bilo sta da uradite to ce te uradit protiv RS, ukoliko za to ne budete imali generalno konsenzus svih na nivou BIH. Ajd evo da pozivimo pa da vidimo kakog ce vam ti vasi novi inati donjet koristi.