Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim putem zelim se pos.rati u svoja izdajnicka i kukavicka usta TIHICU IZETBEGOVICU LAGUMDZIJI i SVIM SUPCIMA KOJI SUTE I NASJEDAVAJU FASISTICKIM I RASISTICKIM - ANTI BOSANSKIM I BOSNJACKIM NAPADIMA MILORADA DODIKA I NJEGOVOG BRATA PO PORIJEKLU DRAGANA COVICA! ENTITETSKO GLASANJE TREBA POD HITNO UKINUTI , DOSTA VISE OVOG HIT.LERA SRPSKOG FASISTE MILORADA DODIKA ! TUZITI OVO GENOCIDNO DEBELO FASISTICKO STRASILO PRED SVIM SUDSKIM INSTANCAMA, NE SAMO STO MU SE BJESNILO VIDI U OCIMA VEC U RETORICI AGRESIJE NAD NJEGOVIM JUCERASNJIM ZRTVAMA SVAKODNEVNO TRAUME STVARA VEC NAPACENiM i IZTRAUMIRANIM GRADJANIMA SARAJEVA I BIH-E NJEGOVIH MENTORA BILJANE PLAVSIC, DOBRICE COSICA, RADOVANA KARADZICA, RATKA MLADICA , BORISA I LJUBOMIRA TADICA ITD ! VRIJEME JE OZBILJNO I POD HITNO TRAZITI ODSETU I PRAVDU OVAM FASISTI-DIKTATORU NA CELU GENOCIDNE TVOREVINE-CET.NITETU ! A I DOBRO VRSITI ISTRAGU SILOVANJU BOSNJACKIH DJEVOJCICA I DJECAKA U KOJIMA JE DODIK UCESTVOVAO !
Hebo ti ma.micu svoju, ne mozes ti govoriti u ime jednog djela BiH u ovom slucaju genocidne tvorevine tzv:\"rs\", ti mozes da govoris samo u ime genocidnog naroda koji te izabrao a nikako u ime jednog djela drzave BiH gdje zive osim genocidnog naroda i Bosnjaci i Hrvati i ti nikako ne mozes govoriti u njihovo ime jer nemas podrsku ta dva naroda, ne znam zbog cega neko ne reaguje na izjave ovog fas.iste i da mu jasno do znanja da on predstavlja genocidni narod a nikako jedan dio drzave BiH.
Samo tri glasa protiv u vijeću Europe a ovaj opet kaže da cijeli svijet laže,ovo Srbima ako ne smrdi šta onda doista smrdi?
Dodik je ovdje skroz u pravu. Treba jos i podebljati i reci da je za propast zemlje isklucivi krivac muslmasnko-bosnjacka hegemonisticka politika. Koju, da se i to zna podrzava otvoreno gubernator Incko sa timom tokmaka oko sebe.
Ne, za blokade su odgovorni marsovci Dodek !
Dodo je objasnio svoje stavove portiru Muzeja moderne umjetnosti u Briselu i ovaj je rekao da će ih razmotriti.
Jel ti fino u glavnom gradu na forumu? Nema foruma na sokocu ili ima ali ljepse u glavnom gradu, tamo stoka?
Sjeverno Kosovo..pozvoni Albanac Srbinu!! Dobar dan komsija...koljiko kosta tvoja kuca? Srbin.. Pa da se sigurno skrasim u Nisu i kupim stan ..dve kile zlata!!! Albanac.. Evo tebi cetiri kila zljata!!! Srbin.. Zasto cetiri? Albanac.. Kupi sebi stan u Ljubljana,da te ne seljim dvaput!!!
@ tambura ne glumi i ne laži isto kao ovj sa slike
Sve MI je JASNIJE da ovaj covjek ima PRAVO !!! Upozorenje BH Patrijotama da trazimo podjelu Bolje je da imamo NASIH 24 posto gdje mozemo stvoriti DZAMAHIRIJU nego da se mijesamo sa kjafirima. BIH4EVER!
Njemu je konj j.e.b.o m.a.t.e.r pa se rodilo to govedo. Izvinjavam se stoci krupnog zuba.
SRBE NA VRBE !!! nema veze moze i na breze ...
ovaj više može lagati od čitave akademije nauka srbije