Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako će nastati 1991 godine ako već poštuješ legislativu-onda je to skroz nelegalno kad je tada SR BiH još bila u sastavu SFRJ,nije bio proveden ni referendum o nezavisnosti,nije priznata BiH samostalnom i nezavisnom.A što se tiče zasebnih država opet pogrešno samo je jedna država BiH sa dva sastavna entiteta(Privremena) sa jednom vojskom jednim Sudom Bih itd.itd
Zar nije "srbine", zivEla??? PS pi*sam ti se i po*erem na tu genocidnu tvorevinu!!!!
Dodiche h.Ebo ti Commi terMa i ti Njemu!!!
E bas im lijepo stoji onaj Dodik kao premijer. Drzava drvosjeca i cobana zasluzuje seljacinu bez premca na svom celu.
da li mi iko moze objasniti sta radi predstavnik hrvatskog naroda kojeg su zajedno sa bosnjacima poklali popalili silovali i istjerali sa njegovih vjekovnih ognjista da bi stvorili ovog monstruma? NARODE HRVATSKI STA GLEDAS !!!????
Pa istinu vam je ovaj put rekao cobani.....jeste samoodrzivi ali samo kao zajednica unutar BiH i nista vise ! SIKTER...pa a i to umnogome zavisi od vaseg ponasanja u buducnosti !
Dodo ti bi trebao vec biti u zatvoru !!
SVI VLAHOSRBI GENERALNO ste GENOCIDNI i SVI GENERALNO STE SUDJELOVALI U-G E N O C I D U! Đaba se trudite ,mozete jos samo sami sebe lagati ali ni to nece potrajati!Citav Svijet ZNA ko ste srbopravoslavni Turski otpad,genocidni fasisti srbi!ZIVIO HAG!
Brate Srbine stani pred ogledalo, zakuni se na Svetosavlje,casni krst i troprst!! I reci naglas da li vise licis na plavog slavenskog Rusa ili na krvnog rodjaka Vlaha iz rumunske pokrajine Vlahije ili mozda cak na nekog osmanliju?
Laktaski Vozd zapravo osudjuje SUSTINU na kojoj je nastala GENOCIDNA TVOREVINA,ukljucujuci i osudu srpskih junaka koji su stvorili republiku GENOCIDNU.RS ne bi postojala,da nije bilo RATA;GENOCIDA i titove JNA kojom su dominirali SRBI!
predjednik kra de zea Dragan čović bio prisutan na proslavi genocidne tvorevine, čoviću to ti je minus ko kuća,PUUUU
Brate Srbine stani pred ogledalo, zakuni se u svetu Bibliju, i reci naglas da li vise licis na plavog slavenskog Rusa ili na krvnog rodjaka Turcina...
Nas Srbe je pocela hvatati panika:D SJecate se izjava doticnog da se genocid u Srebrenici i Tuzlanska kapija nisu desili..
@mm Šta se nas tiče kad je proveden neustavni referendum. Mi smo 1991. iskoristili ustavno pravo koje su imali svi konstitutivni narodi- pravo nacije na samoopredjeljenje. To je bilo uredno i po ustavu BiH i po ustavu SFRJ. sUD bIh je nametnut, kao što i sam znaš. Mi to nismo potpisali, a što se vojske tiče, VRS je privremeno samoukinuta. Niko je nije zabranio. Opet je tuđom, stranom voljom jedan puk revijalnog karaktera dat za tzv. oružane snage BiH, ali, realno, to je šou. Kad nam se digne i po potrebi uvijek možemo ponovo oformiti VRS. To je naše pravo koje nam niko ne spori, zagarantovano osim našim i ruskim i američkim i EU potpisima u Dejtonu. Ako bi to neko da ospori, samo izvolite. Svakako nas Bog i nije dao ni za šta drugo, i jedne i druge i treće, osim da se koljemo međusobno ko psi, dok se tuđini goje na naš račun i od naše zemlje i resursa, a mi ko bravi im još i ulice i trgove dajemo
pricajte im s propasti republike srpske tada oni nece ni primjetit uskrsnuce herceg bosne
Hus jel ono bi kratke hlače duga brada kalašnjikov ambasada)Samo toliko o vašem čojstvu i junaštvu!
brzina sa kojom ste popratili dodikov govor na akademiji govori daje anestezija potpuno uspjela i da vi od dodika i zluradosti prema rs necete ni primjetiti amputaciju koja se sprema