Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocrkajte od ljubomore stoko primitivna !!
PA ZNA SE KO JE JEDINI OZBILJAN I UGLEDAN POLITICAR SA OVIH PROSTORA,ZATOI I RAZGOVARAJU SVI SVJETSKI POLITICARI SA NJIM,NECE VALJDA SA ONIM MUSLIMAJMUNSKIM UHLJUPIMA !
Od nekasd dobrog foruma SA-X, ostala je samo jedna mala sekcija na Politici i nekoliko vehabija na Religiji ...pih...pljuc...
Samo bali to mozes i polizati.Proslo ti je vrijeme ! Stezi opancice i kreni na vakat ..Put pred noge sinko!
pa zar ta RS još postji.....ma daj ba vi se to šalite....
@EKV a voda pjeni...a lojavci pjene...pjena svuda oko nas....prelazi u bjesnilio..
ja sam dečak iz vode ................................
aj ...... aj ..............aaaaaaaaajjjjjjj
Vidi ovog fas.ste dodika zeli da srbadija uz pomoc rusa okupira BiH , a nasi politicari ne reaguju, a kad neki politicar iz prijateljske Turske izjavi da ce pomoci BiH ovi iz genocidne tvorevine odmah zabale da i sami ne znaju sta pricaju, ali vazno je da zabale svi odreda, mislim da je krajnje vrjeme da se ukine ta genocidna tvorevina tzv.\"rs\", i da se taj genocidni narod pokusa integrirati u BiH demokratsko drustvo.
Ko ce da se kladi da vlaha za 10 godina nece biti ni 20% od danasnjeg broja.
Ne znas sta pricas.Ovo su ozbiljne teme.Sta ti znas o budzetu, makroekonomskim mjerama, prilivu sredstava, fiskalnoj i monetarnoj politici. Bitno je da ti Dodika upotrijebis u negativnom kontekstu, u sklou recenice koja je na nivo djeteta od 5 godina. GLUPOST JE NEUNISTIVA !
pa zar vam nije jasno!?!?! dodik je svjestan da jos malo i nece imati feninga da puni budzetske rupe pa ide kod \"brace\" koje btw boli ka.ra za dodu i rs, da moli da im sta proda po nizoj cijeni kako bi se izvukao iole!!!!!!?????
Ima li neko da se kladi da cete za 10 godina zivjeti u fildzan drzavi sa 1/4 teritorija BiH- Bosnjakistanu ????
imal neko voljan da se kladi da Dodo u narednih 10 godina odlazi u Rusiju da zivi kao azlant? :D
tako Milorade pravi budalom čitavu RS dok ti hapaš pare, pričaj im o velikoj Srbiji a ljudi još malo nemaju šta jest......genijalno kako smo te i učili u zemunskom klanu.