Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
produkt toga sto su ga babe primale ste ti i tvoj dedo i cukun dedo....
Mi tzv Srbi smo svi redom Tatkova Unučad. Ko ne zna šta to znači nek zagugla pojam \'snohačestvo\' ;) \'Lapot\' je također vrlo zanimljiv običaj u nas \'Srba\'
hahaha bivsim???? bravo mileeeee...hahahaha
@@cinjenica Vidim frajeru da spominjes neke \"poturice\" i sl...... Nisam nista od ove je.bene vjere....ali ti mogu jedno reci. Ako je iko \"poturica\", to su srbi, jer Bosnjaci su \"mozda\" primili vjeru, a tvoji...babe....primili su nesto drugo i dugooooo...., pa sad vidi ti, ko je i sta je?!!!!
hahaha, cuj, dodo selj.acki Bosanac, \"razgovarao\" sa nekim......hahaha....jooooj, Bosno, sta dozvoljavas!!!!!????:-((((( PS Tako ti i treba, kad dozvoljavas cet.nicima da ti haraju po zemlju Bosansku!
\"srbine\" ye.o ti dodo mamic.cu!
Treba tvorevinu nazivati sa dva imena.. tzv PC ili \"njegov entitet\"
Cujem, da BiH pravoslavci tuze Cedu sto je reko´ istinu, da je tz rs Genocidna.....hahaha Sav svijet zna da je ta rs GENOCIDNA nakaza, stvorena na zloc.inu NE srpskog naroda!!!! PS ma.mu vam genocidnu!!!!!!!!!!!
srbo-papak samo pregovara s nekim bivšim, koji su penzionisani prije 10 godina.
Kakav li si ti \"srbin\" koji visi na Bosnjacki portal????
E moj Doda brata sebi napravio!
Ohhhhh moj Prodi,kako meni tvoj godi........
jel znate kada pada kiša mozete da pokvasite carape i pantalone vam budu mokre ?
Jaro moj cinjenica ti je ta da poturica koji odskace inteligencijom od ostalih otpadnika (a to je veoma rijetko), shvati ko mu je predak i shvati ko je u stvari i sta je, a kada vec pricaso lazima onda shvati i ti da si ti i takvi ko ti jedna obicna laz!!!
\"S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog riješenja. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mrznjom. Htjeli smo da se sačuvamo a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo. Nesreća je što smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i nećemo iz nje. A sve se plaća pa i ova ljubav.\" MEŠA SELIMOVIĆ