Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....predizborne podguzne uvlake.............
da .. idemo odlomit malo tvrdokornog SDS glasackog tijela .. LOL
Boljeg prijedloga nisam odavno vidio. Onda znamo ko sa Pala nece dobiti posao u federaciji. Prva selekcija, ko je na Radovanu diplomiro nema posla u federaciji. Bolje da univerzitetu daju ime Kacavenda. Pisace "Diplomiro na Kacavendi."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...a, jbt, sjećam se kad je pljuvao "vizionara", mislio sam da alija govori :))
Super je prijedlog,i treba tako se zove.Ali ovo je samo njegov lukavi pokusaj da pridobije veci broj glasaca.
Ma ko mu jebe mater i njemu i ostalim nacionalnim liderima. Evo jedan prijedlog ko moze i zeli da pomogne unesrecenim, ovo je puno vaznije od ovih krminalaca koji loze raju da prave svoja kraljevstva puna bijede i robova Ovo je iz nezavisnih novina pa bujurum Bosanci i Hercegovci, pokazite jos jednom da nas ima i normalnih koji nisu zatrovani mrznjom: Djeca Dijane Bijelić iz Modriče: Želimo da mama ozdravi Žiro račun za uplate u Bosni i Hercegovini: Nova banka 555-008-81511977-16
oh isuse kriste nije valjda da predlaze ime od ratnog zlocinca, treba i njega poslati u hag da pravi radovanu drustvo. nema razlike.
Ne mogu vjerovati da jos ima ovaca koji slusaju ovu budalu
krditnih ili kradenih sredstava???
Kako si masala pametan
Dodik skini se s droga,prijaće ti.
Mozda bi vise odgovaralo "Radovan i Ratko", a domska kantina bi se mogla zvati "kod masnog milorada" !!!
Istina da mu djed ziv, on bi mu vjerovatno sugeriao "Mirko i Slavko", a ovako se jadnik okrece u grobu.
zadnji trzaji krmeta pred klanje
Ko moze konstantno nasjedati na ove jeftine trikove, primitivizmom zadojenog seljacine?! De ba ljudi, probudite se vise.
malo predizbornog univerziteta .
truje i nerodjenu djecu
Milorad Dodik otvorio je novoizgrađene studentske domove na Palama. Sve je predstavljeno kao još jedna velika investicija vladajuće oligarhije. Međutim, vlasti RS nisu dale ni marke za izgradnju/obnovu studentskih domova, iako su i Dodik i Vlada RS čvrsto obećali da će finansirati cijeli projekat. Obećali, pa prevarili, što je tipično za Režim. Međutim, ta Dodikova prevara koštala je Univerzitet Istočno Sarajevo ravno 12 miliona maraka, koje ta institucija nema odakle da vrati. Univerzitet Istočno Sarajevo je na osnovu obećanja Dodika i Vlade RS podigao kredit od 12 miliona KM od Nove banke. Ta sredstva uložena su u izgradnju domova. Ukratko, aktuelna vlast RS bezočno je izvarala Univerzitet Istočno Sarajevo, dovela ih do finansijskog sloma, jer neće da preuzmu kredit, a istovremeno će se zakititi izgrađenim domovima kao svojim velikim uspjehom. Bezočno i bezobrazno. http://slobodanvaskovic.blogspot.nl/2014/10/dodik-otvara-studentske-domove-na.html
Hahaha, Karim, pa onda su mu odlično ime dali. Odgovara ime. :)))))))) A narod glup, nasijeda!
Bas ovi KS-ovski mediji ne mogu staviti ovo june na ignore. Samo mu guraju vodu na mlin. Jucer na rtrs dnevniku kao kontra-mjeru daju prilog kako ruski kozaci uveseljavaju mnogobrojne porodice okupljene na trgu u B. Luci - tacno ono sto SNSD-u treba sada, malo vjetra u ledja. Kakva bi to ironija bila da hiljade buducih studenata koji su izasli iz doma Radovan Karadzic svoj hljeb zaradjuju u gradu koji je doticni dao na "bombardment".
SDP = SNSD