Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na*** smo svi. Spasavaj se ko moze.
Baja cuvaj se da ne doleti naki dron u Laktase.
Krmak jesi li se usro od straha što se u Federaciju doseljava 500.000 Arapa i što ćeš kad kreneš u nezavisnost protiv sebe imati 100.000.000 Turaka?
Trica Đorđevića nešto visoko leti ona albanska zastava iznad stadiona JNA u Beogradu. Hajd kao pripadnik Nebeskog naroda skini je s neba aihihihihihihihihihhi :D nema više, Srbiju izbacuju iz UEFA-e i FIFA-e. :D :D
Poslije onog sinoć u Beogradu nikada više na Gazimestan nećete doći za Vidovdan da obilježite debakl gdje smo vas razvalili 1389 kad su vam glave na kolac nabijene bile. Tako da ostanite u svom rezervatu zvanom Beogradski pašaluk. Ni u Novom Pazaru nema zastave Srbije :)
Tijesno. Valja izvući pouku iz ovoga i u RS-u, ali i u Federaciji..., ovo su stvari koje se moraju neizostavno temeljito izanalizirati..., jer očigledno se u RS-u nešto "prelama"...
Neću ništa reći o tome da mi je ovo žešća lakrdija od svake do sada viđene svjetske lakrdije. ako to kažem, Srbi će reći da sam ja nosala džojstik po Partizanovom stadionu i upravljala onim dronom :)
Pa trico, sta joj se kacis na komentar onda.
Ko je veći četnik Slobodan Milošević ili Milorad Dodik?
Besmisleni retardu - Postoje desničari među komunistima, to su obojica odnosno nacional-socijalisti - nacisti. To su obojica. Naravno kada nemaš argumenata vrijeđaš. Pogledaj moju i svoju statistiku komentara, odnos pozitivnih i negativnih glsova na komentarima. Zato aport retardu.