Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budalu nit hebi nit kuci vodi..... stara narodna
@SvetiPerun Naucili se lopovluku od kršćana.
Obavjestavamo citaoce da je slika uznemirujuceg sadrzaja...
Đes' mile magarče matori, opet cirkuzaš..
dodik je reko Bosnaa,toooooo
Znam da će me mnogi napasti ali ja sam učio SrpskoHrvatski jezik i imao najljepši život za taj vakat
bila je i ovome epizoda u nadrealistima , a vi hocete caj....
Bošnjacima treba omogućiti da svoj jezik zovu kako oni žele. Pa ako žele bosanski to im treba omogućiti. Ali na njihovu novobošnjačku mitomaniju također treba reagirati, jer nema riječi o tisućama godina starom jeziku kada je današnji oblik bosanskog jezika star tek nešto više od 20 godina.
ma milenijum😀😀
"Gospodin" Dodik moze da ima svoj stav i da Bosanski jezik naziva na srpskom jezikom "Bosjacki", ali ima jedna sporna stvar u tome: a to je da RS nije iskljucivo entitet Srpskog naroda vec i drugih naroda koji moraju imati sva prava sto ukljucuje i izdavanje svjedocanstava na njihovom jeziku.
i jopet kajem, Dodik kada priča da ne postoji bosanski jezik, on to priča na svom jeziku. Na srbijanskom jeziku me zaboli ona stvar kako oni sa bosanskog prevode termin bosanski jezik. Recimo nijemci kazu ,,Bosnische sprache'', ne pada mi na pamet da ih ubjedjujem da nije Bosniše nego bosanski...tako i ovi koji pričaju na srbijanskom.
nekako prikladniji naziv naslova bi bio "Dodik ponovo j... g..."Stvarno je tip lud, sve bi i svakom nešto odredjivo, pa i to kojim če neko jezikom govorit...
Posrbica gori od srbina. Pradjed mu se deklarisao Bošnjak pravoslavac , a posrbica mu prodao naciju za džak brašna. Pu!
ha ha a tek poturci ,to je cirkus veci od monti pajtona
Ko ga jebe, kao da se on pita za to.
Baja nepismen a osporava jedan jezik - svašta može u BiH.
Dakle, negiraš postojanje bosanskog jezika koji je naveden u dejtonskom sporazumu, što znači da negiraš dejtonski sporazum a time i postoanje RS-a. Ako ti ne priznaješ bosanski jezik, niko ne treba da prizna RS koji je definisam u tom istom dejtonu! "Možete da izmišljate stvari, ali sigurno da dokažate tu neku vrstu priče. Da je RS imao historiju milenijuma ne bi bilo spora", ustvrdio je Dodik.
Da muslimani nekako mogu da prihvate cinjenicu da su etnicki Srbi i da govore srpski jezik, ne bi se svi zajedno sada zamajavali oko ovakvih gluposti i sve bi bilo mnogo jednostavnije. Mozda bi manje mrzili pravoslavni dio svog naroda, a i Srbi bi imali vise razumijevanja za muslimanski dio svog naroda. Pravo bratstvo i jedinstvo :-)
Mozda da Srbi pocnu vise voljeti svoju crnu bracu Turke tj muslimanski dio svog turskog naroda.
@Sehovic Selver E moj Selvere, ne znas ni ti sta pricas :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
puši mu se iz ušiju hahha
ako je nesto nazvao republika.mrska.nemora znaciti da neko.drugi mora to.da prihvati u bosni i hercegovini ne prihvatamo nista da prefiksom "mrska"sve dok se o tome sva tri naroda ne dogovore .kakva 25 godima mrske republike kakvi bakraci! rekao je jedan mudati bosnjacki politicar a nije iz loze izetbegovica radoncica zvizica novalica ...