Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POEMA O PAMPERS DJENERALU \"Uđe Ratko u Ašku ćeliju, niz nogavice sve mu g*ovna cure, pritrča mu tad u pomoć Rašo, đenerale,što te proljev snašo\'. Tura Rašo Ratku pampersicu, smrde g*ovna žalosna ti majka, Šešelj prvi prozore otvara, smrdi braćo,dajte malo zraka! Pita Ratko a đe nam je Slobo, otišao Bogu na istinu, istinu kletu otkri njemu Momo, kliznu novo tad u Ratka g*ovno. Ne s*eri više dragi đenerale, sva ćelija njega sada moli, sramota je za takva junaka, sav usran,žalosna mu majka. Odj*ebite bagro izdajnička veli njima tada đenerale, takav š*upak,šta se sada može, republiku spasavaj nam bože! J*ebala te Ratko republika, Šešelj njemu čep u š*upak meće, stisni gu*za,junak đenerale, ne daj više da izađe smeće! Izbi Ratko čep ko iz haubice, razli p*roljev na sve četri strane, smrdljivom se on ovjenča slavom, da je Mile sad preCjednik s nama...... on bi ovo žačepio glavom!!!!!\"
nemoj da te opalim zelenom flašom dodiče
On se borio da se na referendumu ukine Tuzilastvo i Sud BiH i sada trazi da ukine jer su dobili sto su zeljeli, a to je ustvari reforma pravosudja koja treba da dodje i nema veze sa ovim sto je on trazio. Nego, on se usr`o pa hajmo da okrenemo na svoju stranu, ali iole ko je inteligentan skontati ce da je isp`o glup ko točak da izvine biciklo.
apsurd!drzava bez pravosudja je-nemoguca,i to ovaj kriminalac zna.
doda ba, ne laprdaj
Razgovori o pravosudnoj reformi su neminovnost svakoj državi koja se približava EU a mile odmah ističe spisak želja ccc,ima i druga strana šjor laktasenko
Mogu da ti .use dodiceee, dodicee, dodiceee eeee!!!
i RS je nametnuta pa se niko ne zali, ne kenjaj kao djeneral
Dodik, UHAPSI SE!
http://www.depo.ba/magazin/sefer-je-vodio-akciju-hapsenja-cika-jove-a-znao-je-i-za-zlocine-u-trusini a tužilaštvo pritvorilo zuku...
Opet voooo rice.......povuces nas za ustav gedjo !!!!! SIKTER
\"Uđe Ratko u Ašku ćeliju, niz nogavice sve mu g*ovna cure, pritrča mu tad u pomoć Rašo, đenerale,što te proljev snašo\'. Tura Rašo Ratku pampersicu, smrde g*ovna žalosna ti majka, Šešelj prvi prozore otvara, smrdi braćo,dajte malo zraka! Pita Ratko a đe nam je Slobo, otišao Bogu na istinu, istinu kletu otkri njemu Momo, kliznu novo tad u Ratka g*ovno. Ne s*eri više dragi đenerale, sva ćelija njega sada moli, sramota je za takva junaka, sav usran,žalosna mu majka. Odj*ebite bagro izdajnička veli njima tada đenerale, takav š*upak,šta se sada može, republiku spasavaj nam bože! J*ebala te Ratko republika, Šešelj njemu čep u š*upak meće, stisni gu*za,junak đenerale, ne daj više da izađe smeće! Izbi Ratko čep ko iz haubice, razli p*roljev na sve četri strane, smrdljivom se on ovjenča slavom, da je Mile sad preCjednik s nama...... on bi ovo začepio glavom!!!!!\"
hahahahahaha pa mile kso da je pisao djeda mrazu !! drahi srbi, isprintajte ovo i za godinu dana pogledajte sta je ostvarii !
Ovog GENOCIDASA treba poslati u Hag radi rusenja ustavi Republike BiH i to za dobrobit svih naroda u BiH!!!
Nije to nista sta ce tek da ti \"nametnu\" kolege u zatvoru, u kojem ces zavrsiti kad tad!!!
@PAMPERS DOBRAAA TI POEMAAAA...!!! :)))))))))
NASTAVAK SERVSKE SELJOBERSKE GUSLARIJE... Djeneraleeee Djeneraleeee odee izzz jedneeee smrdljiveee staleeeeee djeneraleeee djeneraleeee dabicccc ce ti sadaaa ljubitiiiii smrrdljiveeee zvaleeeee etooooo nam njegaaaa u haskeeee staaaleeee mojjjjj djeneraleeeeeee smrdiiiii teee hvalleeeee ooojjjjjj djeneraleeeee cistocaaa rukuuu i noggguuuu tiii faleeee ostaaaa pusttaaa servska vrSSSStaaaa ettooo immm poturenogggg smrdddljivcaaa kuSSSStaaa..... Sa sajkacommm punommm krSSSSta.... krvavvvogggg i pustooogggg ko seRvijaaaa manjaaaaaaa od nokkkiaaaaa ojjjj Kosovoooooo ojjjj servijoooooo oraaaoooo ti se slomiiooo paoooooooooo oraooooooooo PAOOOOOOOO...!!! :)))))))))))))))