Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propala politika koja stimulise lijenost i neinovastvo. Pa mi smo takvu igru igrali godinama i gle gdje smo dogurali. Zasticivanjem trzista smo i dosli u situaciju da danas ova zemlja nije u stanju nista korisnije da proizvede. Kratkorocna korist i od ovog zakona
E konacno nesto dobro i za Bosnu i Hercegovinu,nemogu da vjerujem,konacno.Svakako da treba zastititi domacu proizvodnju.Ovi uvoznicki lobiji nas j..u u zdrav mozak vec godinama,treba toj bandi stati ukraj.
Za miskovica pitati Radoncica i -Avaz-...
Ma da, prica tu da zavara narod, a u potaji s Miskovicem jaranise, pa ko je Miskovica doveo ako nije on? Prevarant i lazljivac obicni. Da ne bune zabune ja sam iz RS, ali nisam zaludjena politikom i nacionalizmom pa mogu realno da procjenjujem.
Upravo hoću da pitam isto: je li i Mišković stranac? Ili je on baška? Inače, hajd, fala Bogu da i Dodik reče nešto dobro za BiH...ili je to ipak zbog nekog ličnog interesa...šta ono njegov sin proizvodi?
ma ovo se odnosi na jabuke
-loy(avi)- Pa care daj vise love od Miskovica pa je kupi ti niko ti nebrani!
e hvala k,,,, na udarcu nek si vise iti nesto POZITIVNO uradio za ovu j,,,,, Bosnu i Hercegovinu
slazem se potpuno. samo je li se to odnosi i na miskovica kojem hoces prodati bosku?