Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapa do poda za ovakvu retoriku! Ako realizuješ obećano, ljudi će ti oprostit ranije gluposti koje si pričao o Srebrenici. Ali k'o da gledam sada, iz Federacije poručuju: "Ne želimo sjesti s Dodikom, pokradeni smo na Izborima." I onda će se još uključiti i Munira, i eto nam ga nova svađa da se glođemo. A Dodik će reći: "Eto, ja sam htio, al' Bošnjaci neće." I tako, ukrug.
"Želim reći da je 11. juli datum kada se obilježava stradanje Bošnjaka i tu se ništa neće mijenjati", rekao je. Eto, za sve koji su najavljivali da ce pobjedom Srpskog kandidata to biti promjenjeno. Nece i tacka. Sad treba da se pokaze na drugim poljima, razvijanje jadne Srebrenice.
eto može neko da promijeni
TRAMPOV SAVETNIK VALID FARES: AKO MOZE NEZAVISNOST KOSOVA MOZE I REPUBLIKE SRPSKE http://bit.ly/2f1lCuv
Milorada za doživotnog predsjednika!
Koliko su ovi iz Federacije BiH glupani, oni će i pristati na takav sastanak. Time će Dodik namazano pokušati svesti Državu Bosnu i Hercegovinu na dvije države koji su u stvari entiteti. Džaba i glupanima iz FBiH i iz RS, država BiH je jedna jedina država.
Bakir za ove silne godine ni sahta nenapravi u Srebrenici. Sad cemo vidjeti sta ce Dodik uraditi. I ako jedan saht napravi bice bolje od predhodnog. Bakir nije poznat kao neki graditelj osim svoje vile.
Ocigledno da na ovim prostorima jedino Srbi su sposobni da izrode sposobne politicare i drzavnike. Jos malo i ostatak Bosne ce da pravi peticiju da se pridruzi RS kao sto su Hrvati i Slovenci pravili peticije da se pridruze Srbima 1918ste.
Bakir je samo VOSTANA FIGURA u predsjednistvu.Ivanic i Covic ga handre a da to on uopce i ne osjeti.Uzimaju ga lopatom kako njima odgovara a eventualno mozda mu se obrate za neku sicu da nije bas totalno odbacen ali i od toga pola nevkapira
posere se tvojoj mami usta što Bošnjacima, pa neka ti je malo i izjebe ili starka više voli tursku kurčinu.
e kad bi rijeci djela bila gdje bi nam kraj bio...
Kakve poete pune slatkih obecanja i pozitivne price u nasih politicara, to nigdje nema, trebali smo dosad svi kolektivno dobiti diabetis slusajuci ovo 20+ godina.
Ako Dodik renovira Srebrenicu onda halal mu pita posraće se u usta SDA i njihovoj krađi donacija
E sad ce glupi Bosnjo reci kako je Dodik dobar!? Pa do kad vise blesavi balijo?
Dodika za vladara pederacije!
A da,zasto mi brisete postove?Ja sam covjek Sandzaklija,uzelio se brace,a vi me tretirate kao govno....a da,nije braco lijepo to od vas.....
A kad je trebalo preplivat Drinu i cinit zlocine,bio Sejo dobar,jel?
Da ga ne napadate iz FBIH on bi vas držao kao malo vode na dlanu a i vi njega, čini mi se... Ovako je stalno u "svađa" modu od čega nema koristi niko... A da je najsposobniji od svih političara, jeste definitivno...
Vidi se po ekonomiji u RSu koliko je sposoban.
Ovoj budali neko je dojavio da se crno pise i poceo se praviti fin