Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Bakir Izetbegovic nije upropastio tuzbu protiv Srbije danas ovakve probleme ne bi imali Ali Bakir je svjesno upropastio reviziju tuzbe da moze ojacati Dodika i SNSD sa kojim tijesno suradjuje
Piše se polavlje I po "knjazu volšebnom Ronhilu"!
пишеш је од 92е не сери дебилу
Al se bošnjo upalio🤣🤣🤣🤣
gooUser1707784839 Neki barbari uzeše identitet autohtonog naroda i obratno autohtoni narod uze identitet barbara. Ali genetika ne laže, Bosna i Bošnjaci, Bosanci, Bathiatae su postojali na ovim prostorima i niđe više, dok se to za Hrvate i Srbe nemože reći
ja njuske i kurca...ko bizon u sezoni parenja njusi draganove feremone
nije los komentar, samo ovo hiljadu godina nema veze sa vezom. Jedino ako misli na prekrajanej historije. Starija je Bosna kao drzava, nego narodi o kome pricaju. Do druge polovine 18 stoljeca, u BiH nisu postojali ovi danasnji konstitutivni narodi, vec samo bosanci.
Misliš na istoriju neuspijeha, gubitnika i laži...
Značkica Putina mnogo znači. Zato uzdignuta brada. Genetski kod kmeta.
Klix vam namjerno,kao i uvijek,postavlja naslove izvučene iz konteksta. Pročitajte Dodikovu izjavu u cijelosti da shvatite što je najbitnija poanta njegove izjave, a oni koji ne znaju ćirilicu nek se nekako snađu.
Hiljadu godina hmmm a mi vas primili kada su vas Turci doveli
Zadovoljan Dodik znaci da je drzava na gubitku, trojka je izdajnicka ucjenjena sekta
POSTO SE RADI U NELEGALNIM PREDSTAVNICIMA BOSNJAKA KOJE SU DOVELI DRZAVNIM UDAROM, SVE OD DRZAVNOG UDARA PROGLASITI NELEGALNIM CEGA SE BOSNJACI NE TREBAJU PRIDRZAVZTI!
Je li i Dodikov predak "setao opanke" kao i druge posrbice?
Hiljadu godina, a crkvu im politickim dekretom svinjar osnovao u Bosni prvi put u historiji 1921 godine. Prije su Jevreji dosli u Bosnu od posrbica!