Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ovog referenduma jedino je češći smak svijeta.
Pa hajde vec jednom dosadio si bogu i narodu.
Dodo zvani referendum!
prvo o danu RS-a, onda idu sud i tuzilastvo a za kraj ostavljamo ono najbolje.Do 2018 sav posao ce biti gotov... bravo Mile
Možeš samo djeliti svoju livadu u Laktašima a BiH nećeš niti možeš
O P E T !!
bolje je da se zove milorad referendum nego dodick
Jebi ti to, hocemo mi referendum o ukidanju RS-a.
evo ga opet....
Ma kakav referendum nema ništa od toga.. Ja vjerujem da jednog dana Republika Srpska će nestati.. Oni nisu nikad ništa ni bili.
Oni su bili i ostali separatisti i genocidni ološ !!!
Haha baš tako. Cijeli svijet zna šta su uradili, (klali i silovali) i oni znaju, ali boli istina. Bosna će uvijek biti Bosna i kraj priče.
sutra nikad ne umire 😂😂😂😂
GENOCID! Euronews priprema emisiju o genocidu u BiH, dakle Karađić će bit osuđen za genocid !! Mile džaba ti trud a bogami i referendum ! Jer genocid po međunarodnom pravu ne nosi prava počiniocu nego obaveza a prava žrtvama !! http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=22288
...da. zato usa i danas "ne postoji".
@commiemarshhal Dje si ti USA , pobjednik pise Historiju a ja koliko znam vi ste izgubili i ono sto ste '92 zauzeli bez metka :-D ... A u Americi su svi Amerikanci nisu četnici ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
promjena vremena
šta li će se prije desiti dodikov referendum il pitarska regularna pobjeda?
Jedini referendum za cijelu BiH se može raspisati sa pitanjem da li da se zauvijek zabrani obnašanje svake državne funkcije aktualnim političarima iz sva tri naroda i tzv ostalih.
Nek narod gore u rs-u glasa sta bi htjeli to je demokratski!!!!! Ako narod izglasa onda neka se odvoje, tako isto i hrvati nek glasaju i ako hoce nek se i oni odvoje, jer i muslimani su se htjeli odvojit od Jugoslavije i tacka!!!!!
Nisu se mogli muslimani bez hrvata i djela srba odvojiti nikako prosta matematika Čobane zatucani , i Hrvati svi i muslimani i dio normalnih srba nije htio da zivi u velikoj svrbiji et jel ti sada nesto jasno .. A to sto ste poslije dizali barikade i niste postovali demokratsku volju to pitaj Oca i mater koji su te zadojili tako ...