Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS, trauma, genocid, srpski nacionalni interesi i dodaj jos jad i bijeda. Dobro si sve opisao to je tvoj RS i svako normalan od njega ima traume. Marsh.
Negiranje genocida je posljednja faza genocida.
Bosanski muslimani su bili dio svake genocidne vlasti u BIH: osmanska vlast, šuckori u Prvom svjetskom ratu, ustaška NDH... Budu te traume od silnog uvlačenja u dupe okupatorima.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ponovo neko nije zaključao zoološki pa pobjegao međed iz njega
Ako te čuje Petritsch, n,j,b,s.
Volim ⚜️⚜️⚜️⚜️VOLIM⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️poserem ti rs.. volim⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ volim ⚜️⚜️⚜️ eeeee😂
Bez obzira na opceprisutnu islamofobiju i ignorisanje Bosnjaka, a favorizovanje evropskih krscanskih simpatija , ovakve uvrede i provokacije od strane Dodika da cijelo vrijeme prolaze nekaznjeno ?! Nije mi jasno ? Sta se ceka ? Novi rat . Oa ovaj covjek truje i zavadja narid u BiH ! Treba mu stai u kraj i otjerati iz politike !
Samo fašista može tražiti fašističkog podrucje
Zao mi je sto ovaj lik ne skoči sa zgrade
Krava kaže MU-MU, patka kaže KVA-KVA, mačka kaže MJAU-MJAU, a Dodik kaže AV-AV i (GROK-GROK). Mislim, ne rimuje se, ali je valjda svima jasno šta je pjesnik time htio reći!
Pametnije bi ti bilo onu svoju rospiju pratit .. Je be ko stigne .. Ooooo Goricee kurvoo
REPUBLIKA SRPSKA - GENOCIDNA TVOREVINA
Nema niko traume od entiteta rs, nego samo gađenje na genozidni entitet rs
Vrati ljudima ikonu krađonja.
To dodik budaletino no 1 u svjetu Napredujes iz dana u dan gnjido genocidna
Sudeći po svinjećem podbradku još malo je Milu ostalo.. Arterije su već na 20%…
Ta će krmak grokce čim vidi nekog obrazovanog
KOJI SI TI OLOŠ !
Pisi ili tamni vilajet, neki ga zovu i Mordor.
vjecni jadovi i zrtve, sve zlo i nesrecu su izazvali srbi, niti ko vas je diro niti ste kome smetali, na kraju sami ste sebe zavalili i u jugi i na kosovu i ro dobro znate..