Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je konačno našao SAVEZNIKA u SDP, koji sada sa SDA u ljubanvom zagrljaju ruše državu. Krenuli su sa ELEKTRODISTRIBUCIJOM, a onda i ZAKON O PREBIVALIŠTU. Samo još budale vjeruju da mislite dobro ovom narodu..
Kad je Dodik ikome mislio dobro, jabucar samo misli na sebe i to kako da zastiti svoju funkciju, nedo Bog da se vrati na staro radno mjesto i tezgari sa povrcem, gdje mu je i mjesto, nakon fotelje tesko bi mu palo, pa je onda super udruziti se i sa ovim lesinarima.
Seljacina koja pokusava da manipulise i obmanjuje ljude ,a mogu zajedno da se udruze sa Bakirom i Lagumdziji svakako nijedan ne misli dobro svom narodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Konj marke dorat!!
TAJ RAD !!! https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1379785_221198908044827_436619382_n.jpg
e moji muslimani da je vama dodik sad biste vladali bosnom, ovako mozete samo lagano da mu produvate
KAD CEMO GA VISE SMJENUT?JEBEMO IM MATER...A DODIKU POSEBNO !
TI SI DODIK, LJAKSE IZ LAKTAŠA!
Au, krmka boze dragi, krmak- traktorista
Dobro ba multietnićari oladite malo samo gledate preko ograde po cjeli dan pometite svoju avliju prvo pa onda ogovarajte komšiluk:-)
OVIMA JE SITUACIJA I KOD VAS PSI MOJI SAMO BJEZITE I GUSITE SVOJU BJEDU DOLE TI SI KABADAHIJA OBICNA AL SJAJ JOS MALO SAMO HEHEH
Dodik: crno na bijelom
http://www.pressx.net/dossier-mafija-kalderoza-milorad-dodik-ili-kako-se-kalio-apsolutni-vladar-republike-srpske/
ČUVAJMO SE NARODE,SADA ĆE ZAIGRATI NA KARTU KAO I DOSADA NACINALIZMA!
Ko trži unitarizaciju?Jebote više ona!Mi tražimo da nismo gladni.Dosta je bilo pljačkanja naroda pod zaštitom nacionalizma.Nije narod više glup da nasjeda na takve priče,sada stomaci govore.Nego se ti spremi zajedno sa vođama ostalih stranaka koje su bile na vlasti,da odgovarate za sve ono ste pokrali.Svi ste vi umiješani u krađe,prevare,mito i korupciju.KRMINALCI!
Hahaha, nemoj me zajebat haha
Jebi ga ni Marko Kraljević nije nešto bio posebno fin i kulturan u komunikaciji sa turcima ali znao je poso sa buzdovanom :-)
Boli njega neka stvar za sve, nakrao se za zivota. Sad ce zakuhavati dok se oni tamo ne probude konacno pa u penziju u inostranstvu.
Predsjednik Republike Srpske gospodin Milorad Dodik je trenutno najveći političar na Balkanu, i izučavaće se u budućnosti u knjigama fakulteta političkih nauka.
ovakvih politicara imas kamara na pijaci......daj ba jos nije narodu u RS toliko doslo do guse...pa da ga neko zvekne Snyper-om.... a iskreno gdje si vidio ovakav rijecnik kod politicara.....
Političar mora biti karizmatičan, a to gospodin Milorad Dodik sigurno jeste.
Magare jedno nacionalističko..... šuška li šuška ali nije ničija vječna.......