Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istina boli
A stvarno sto li se vlasi bune kad ih ovaj gore naziva Turcima pravoslavne vjeroispovjesti.
@za kucu sta je pravoslavni turcine kad ostanete bez argumenata onda pocinju psovke i uvrijede , jeddino sto vise nemate m.u.d.a pa da krenete na nas. Sto se moze kad vas je oluja zamela.
Nikakva kost nije potrebna. Kako federacija \"funkcionira\" i sta rade muslimani jasno je i budali. HERCEGBOSNA FOREVER !!!!!!!
E dico moja Dodik vas za nos tegli ka dicu i jedne i druge.Uspila je kost bacena u partnere federacije.
Neko rece da Srbija ne priznaje narod u RS kao svoj. Sta je tamo onda radio Boris Tadic? Oh, izvinite, pa nije bio samo on, nego i 21 ambasador. Ali o tome u tekstu ni rijeci
Ovaj odron se pravo naložio....na čemu li je dobro ga radi...njemu lijepo!
Otkad se u BIJEljini govori ekavski. I sam naziv grada je na ijekavici.Ako si ti iz Bijeljine ja sam iz Londona.Možda si pridošlica iz neke zabi_ti.
kak si ti sretan covjek,pa ti imaš digitalnu tv,kak sam se najezil od uzbudjenja ti vraga,haj ba u pi.cku mate.rinu i ti i digitalna tv.
http://www.youtube.com/watch ?v=etcT3NQcgWk hahahhhahahaha ljudi dajte suza nemam vise
Boris Tadić je veće zlo za Srbiju od rahmetli Miloševića. Ima jedna stara pesmica koju su Mišku pevali a sada pevuše navijači Brozu...pardon Tadiću....Spasi Srbiju i ub.. se Borise....
Evo gledam Novu TV na 24 kanalu digitalne tv (da vi jos neznate sta je to digitalna TV) pa ako imate rodbine u Sisacko-Moslavackoj zupaniji provjerite na kom su kanalu TV programi.
I jos da znate Franjo Jelacic otac Josipov je takodjer rodjen na Banovini odnosno u Petrinji
vidis da je to bosnjo koji se predstavlja kao hrvat. nece on vidjeti bijeljine ocima, kao sto nije vidio ni BL, zato je tako isfrustriran, svidza mu se malo BL, ocito. Fino je tamo, fino. Ravno, nema kotline, magle, vukohebina i krivudavih puteva, plodno sve, samo kad ima ko da radi, mislim, stvarno, to je poljoprivredni kraj, okolo, i nije to za vas, brate. tradicionalno se ne bavite poljoprivredom, sta bi vi sa zemljom i tim, nemate pojma, jedino Torabija da zovete da priziva kisu, kad je susa, Al valja orati, sijati, znjeti, a kad ugrije zvizdan...a jos ako je ramazan, ama ne ide...
Faruk ako vi mozete komentarisati na indexu zasto mi nebi na vasim portalima