Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kupujte nista iz RS jer na taj nacin finansirate odbranu onog zlikovca.
Pobiti tolike muskarce i od zena napraviti dusevne invalide nesposobne za normalan zivot je genocid. Zar Karadjic nije prijetio da ce \"jedan narod nestati\" ? Zaboravio je na cinjenicu da se ni jedan narod ne moze iskorijeniti, ni Hitleru to nije uspjelo.
P.O.K.A.K.I.M SE NA GENOCIDNE SERVSKE KRVOLOKE I NJIHOVE PREDSTAVNIKE U GENOCITTETU-CETTNITETU, KRVOLOCNOJ SERVIJI I GENOCCIDNOM CENTRU SERVSKIH KRVOLOKA U HAGU...!!! P.O.K.A.K.I.M i TO KRALJEVSKI...!!! SIKTER...!!!
kad je dosao kuci, nakon ove izjave..ni sam nije znao sta je rekao hahaha: \"Srbi pokazali svojim dobrovoljnim odlaskom u Hag da su spremni da prihvate odgovoronost\" ...preuzimaju odgowornost tako sto se sakriwaju godinama, dice se ljudima koji su monstrumi..i negiraju smrt toliko ljudi.... \"Dodik je rekao da RS nije stvorena na genocidu, te ponovio da ni u Srebrenici nije bilo genocida, ali da je tamo počinjen veliki zločin koji je bio nepotreban i da za to treba da se odgovara i da se on zalaže da se utvrdi krivica\" ..zar ima zlocin koji je potreban?? :S a ne, nije stworena na genocidu...samo sto su ubili toliko neduznih ljudi, zena, djece, staraca..koji se nisu imali cime braniti. a uz sve to, snimali su sami sebe, svoja nedjela..i sad dodju i kazu da nista nije istina...
Ovaj dio mi je najinteresantniji, : U Srebrenici je počinjen zločin koji je bio NEPOTREBAN¨. To implicira da za ovog neandertalca postoje zločini koji su potrebni. Sinoć na RTS- u između ostalog kaže da ne mrzi nikog, a svaka druga mu je bila, muslimani ovakvi, muslimani onakvi, a i inače kada spomene Sarajevo osjeti se mržnja ravna onoj koju je 4 godine sa brda pokazivao njegov duhovni učitelj Karadžić. Kao što to neko dole u komentaru napisa - FUJ .
-Doda Y.e.b.e.m----- ti gospodzu Snjezanu ,ovo je iz postovanja prema tebi.
BOSANSKI SRBI SU KRIVI DA JE SRBIJA U SVETU NA TOLIKO LOSEM GLASU. DA NIJE JOS SPORTISTA BILA BI NA GLASU SOMALIJE.
Miletu glavonji trebaju Pampers pelene ali za usta lol !!!! SIKTER
\"Dodik je naveo da je u Sarajevu poginulo 10.000 Srba i da se pokušava prikazati da su oni sami sebe ubili.\" NISU. POBILE SU IH KARADZICEVE TOBDZIJE I SNAJPERISTI! A i tebe Mile izgleda Hag vuce sebi...Ili mozda Beograd (na traktoru)...
Pametno zboris predsjednice.
Čitam sinoč komentare u vezi mitinga u B.Luci na B92 i stvarno sam iznenađen, koliko ima normalnih ljudi u Srbiji da se stvrno srame ovih bosanskih srba na ovom što su činili i čine po BiH. Jedan od komentara; ,,sad mi je jasno s kim Bošnjaci žive\" pa drugi; Ne cudim se sada da je narod uz Dodika i kolektivno \"nece Bosnu\". Ovakvi nece ni jednu drzavu osim \"svoje\". Ali sam siguran da ova \"demokratska volja\" nece imati legitimitet. Sami ga gube je za \"demokratski legitimitet\" nije dovoljna masa. I ne treba im nicija pomoc da uniste RS!!!! Pozdrav svim normalnim Srbima u susjednjoj nam rep. Srbiji. Čitaj;http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=515700
Pricaj koliko hoces! Nikad Bosnjaci do pameti doci nece! Pogledaj samo ko su tamo ,,TUZIOCI,, i sudije? Cula za Lazara Draska? Bio 92 Tuzilac u Visegradu, isao u AAG svjedociti za krvoloka Lukica. Danas TUZILAC U HEROJ-GRADU GORAZDU. A ostale da ne nabrajamo. Sta hoces vise? Sam pao, sam se ubio. Eto, to je ta vasa drzava od Vas!
U sinošnjem intervju na srbijanskoj državnoj tv. Dodik je po ko zna koji put rekao da u Srebrenici n i j e počinjen g e n o c i d.Dodik je Bošnjake stalno nazivao muslimanima, rekao je da je njima u RS glavni grad Beograd a ne Sarajevo. U potpunosti je ignorisao BiH kao državu. Govorio je hvalospjeve o RS i njihovoj ljubavi prema Srbiji. Strašno, strašno od njega.Čak mu je voditelj rekao da se priča da vođenjem takve politike podsjeća na Miloševića. Zaista podsjeća !
Sto ga ne roknete? Iz daljine...ko da je puska problem majku mu. LP
Ispiraj ti svoje u s r a n e g a c e sada ... Cestitao si ti Tadicu.... U srebrenici je bio genocid, to je rekao i Hag, srbi oko sarajeva su poginuli jer su zeljeli kokardu okacit na Bascarsiji... rep. srpska je G EN O C I D N A tvorevina i ona je djelo Karadzica, Mladica i Milosevica...
Ja to covjeku ne vjerujem. Da li su ti ljud,i koji su poginuli u tom ratu ustvarnosti bili srbi. Da je tako, zasto se ne obavljivaju njihova imena.Pricati je lakse, nego istinu dokazati, zar ne?. Zbog toga sam skepticna u takvim pricama. Tko ima svoju glavu bez deformacije vaznih celija, koje daju covjeku dostojanstvo i njegovo\"Ja\" ce biti jasno. On se nece dati manipulisati brojkama.
MOJI SIMPATIZERI: http://bit.ly/iVnPAS hahahahahahahahahaha hahahaha jedan krezav i cmizdri a drugi muto!!!