Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JE BE MO TI MATER GLAVATU, MATER GLAVATU, MATER GLAVATU
Pogan cetnicka, gledaj kolika mu je glava krmak genocidni ! Trebamo se ugledati na Ukrajinu i protjerati sve genocidase i ko god ne zeli dobro nas domovini Bosni i Hercegovini !
Mislim da Milorad ne da RS. Tako se voli svoja zemlja.
Međunarodna zajednica nas ostavila da se zlopatimo, i da se ni oko čeg možemo dogvoriti i onda se pita što se ne dogovorimo. Dok je dejtonske BiH biće ovako.
On ne da "nadležnosti" RS-a?! Pa kakve to nadležnosti ima entitet po ovom pitanju, koga on laže? Da li je moguće da je njegov auditorij tako glup da će povjerovati i u ovu laž?
Jel ovo na slici Dodil ili Majkićka?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Umjesto duge i široke rasprave sa *ovnima porijeklom iz Vlaške (današnje Transilvanije) odustajem od daljeg iznošenja argumenata i činjenica, jer ovi *ovnari umjesto da daju konkretne podatke znaju samo da psuju i vrijeđaju kad ih čovjek zapljusne istinom u lice. Ako su nekad i imali opravdanje da ne znaju šta je to genocid, šta je to agresija, danas u eri interneta i globalnog obilja komunikacija i informacija, dovoljno je otići na UN-ov sajt i tamo pronaći sve definicije i odgovore. Za one nepismene, jer znaju samo ćirilicu i jer ne znaju engleski jezik, dovoljno je da na Google ili drugoj tražilici ukucaju (čak i na ćirilici) navedene pojmove i moći će nešto naučiti. Do tada ne odgovaram na vaše bljuvotine i psovke, jer su mene moji stari davno naučili:"Ne diraj u ono što srmdi, samo će još više da zasmrdi"! U skladu sa tim smrdite svojim smradom nekome drugom ja više u *ovna ne čačkam.
Nakon što te iščačkamo iz guzice operemo ruke sapunom a ti završiš u fekalnoj kanalizaciji, gdje i ostali vlasi smrde.
Ne daj ti nadleznosti pa makar se svi pogusili, briga ti za narod tebi ista ne fali i bolje je da se ne zna za tragove novca.
Krme debelo!
svaka cas predsjednice...republika srpska se mora zastititi od agresivnog islamsko-teroristickog fundamentalizma.......ovo namjerno pokusavaju progurati pa da se i mi moramo brinuti o onom sljamu kad se pocne vracati iz sirije i ostalih vukoyebina....neka hvala nek ostanu u federaciji svakako su njihov problem.......u ovom slucaju ce sva svjetska koalicija u borbi protiv terorizma podrzati republike srpsku
pa predsjednik dodik upravo to i trazi....zakone za suzbijanje terorizma i pranja para pod hitno donjeti a izmjene krivicnog zakona ne dolaze u obzir jer narusavaju zakon rs u borbi protiv terorizma......dakle vi ste procitana knjiga i niti jedna nadleznost nece biti prenesena na bih....moze biti samo obrnuto
aaaahihihihihi...pa ako je krovni sto trazite da se usvoji na nivou bih??? ....ko vas nezna skupo bi vas platio :)))) ...dakle nece biti usvojeni i tacka......a vi dudlajte do mile volje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Njega treba pogubit za izdaju.
NE KONTAM, STA SE KRMECA GLAVA UZBUDILA, PA TO JE DAYTON I ONAKO, SVE TO CE SE RUSITI, A GENOCIDNA POSEBNO!
Je li istina da im je FBIH posudila za plate i penzije?
Krme moje glavato....
Osovina Dodik - Covic hebe islamiste pa ih rastura :)))))
franck ne zezaj...pa zar ne vidite da on koji mu zakon pase prihvata na razinu bih...i nije mu to strasno..a zakon koji bi mozda mogao da bude protiv lopova i lopovluka ne prihvata..zaista kako moze iko od normalnih da ga glasa..
Sve je ovo dio sporazuma Lagumdžija-Dodik od prije par godina...znači četnik Lagumdžija opet prodao Bosnu za večeru !!!!!
Da njega ne podržava Međunarodna zajednica, on ne bi smio iznositi javno ovakva mišljenja i stavove :(
tacno...ali imaju oni dobar razlog zasto ga podzavaju...ja mislim da on rade ovo namerno..i da ce gurati toliko daleko..dace time americe povod da ukine rs...za mene on nije cetnik nego bizmismen..koje sve radi radi para..
Ova dvojica smrdljivih vlaha neven i saša nemaju nikada nikavih činjenica niti čvrstih dokaza za nešto što tvrde, pa kad vide da ne mogu oboriti ustavne odredbe, onda počnu da vrijeđaju i da se prave ludi. Jadno i providno, ili kažite nešto suvislo i na nečemu zasnovano, ili šutite, puno, puno ste pametniji!
jeko ovaj tip , sto mi je nesto poznat , ma sigurno je glumio u Tarzanovim filmovima , ma nek se on napusi banane lagano
Doslo vrijeme da okajes grijehe i pare sto si naslap'o!
Koje gluposti može ovaj krmak da izvali. Oduvijek i u svakoj državi su sudstvo i zakoni bili na nivou države. Nemoguće je da se za jedno te isto krivično djelo počinjeno u državi Bosni i Hercegovini različito goni i odgovara. Genocidna tvor-evina republika smrdska je administrativna jedinica i kao takva već ima i previše nadležnosti, a ovamo laje na sva usta kako mu neko nešto uzima. Kako mu se može uzeti ono što mu ni ne pripada!