Ashdowna nazvao penzionerčinom
0
Dodik: "Ne bojim se sankcija i neću ih prihvatiti"
Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kretenu jedan ko je koga prvi napao, ko je htio veliku Srbiju? Koji je narod pocinio genocid na prosttoru bivse Jugoslavije. Svi su krivi osim Vas, vi se nebeski narod. Kretenu moronski jedan. Daj boze da te uhapse i da ti sude na drzavnom sudu, koliko si samo novca pokrao od gladnih gradana
Uvijek sam cijenio gospodina Dodika i njegov rusilacki nacin vodjenja politike protiv BiH. Samo jedina mana tog projekta jeste sto je to projekat izgradnje BIH kao normalne drzave i rusenja RS-a . Njegove prijetnje otcjepljenjem i negiranjem drzave samo povecavaju broj neprijatelja te politike. BiH ce ostati i opstati kao drzava sa srbima ili bez njih. Za vrijeme proslog rata srbi su imali pomoc u vidu Drzava bivse Jugoslavije dok sad su prepusteni sami sebi sa tim da su navukli i bijes Medjunarodne zajednice. Rat nije rjesenje medjutim treba imati u vidu da su bosanci , posebno bosnjaci miroljubiv narod koji ima samo jednu slabost a to je Bosna i Hercegovina i koji ce sve uciniti da njihova domovina ostane i opstane.
Ne boji se on ali narod se boji koji nema sta da jede u Kako mile rece tiha voda brijeg nosi ali koji...
Ronhil je puko ko opanak na peti
Eh sto ste jaki dok se vi nadate operacijama koje vodi nato nekim olujama hahaha. Nego kako to da taj V korpus nikad pobedio nije i nikad probio se nije dok im nato i hv nisu stigli upomoc?Slucajnost? Oluja je bio dogovor slobe sa tuđmanom vođeno od strane nata i sa samo 250.000 Srba. A da vam kazem nesto tako bi nama i trebalo da proterate 1.5 mil.Srba da svet vidi ko ste a pre svega da se Srpski narod probudi i da obracuna sa kuk.avicama i gen.ocidnom marvom oko sebe. Kukavice koje se citavu svoju istoriju kriju za jacim stranim okup.atorima i l.aju i nap.adaju iza leđa tih. Ali istorija nam je pokazala da su kuk.avice usrase bal.je i siptari svaki put kad su se krili iza jacih i nap.adali na Srbe svaki put i izgubili I SAD CE!!!
Samo odhebat ovog gurabeta, rugobu majMOONA.
BEEEEE HAAAAAA HA HA HA
VOZI MIŠKOOO !
OVAJ HOCE OLUJU DRUGI DIO IZGLEDA
OOOOO TURCIIIII !!!!!!!!
Milorade KONJU kad ce vise taj referendum za odvajanje.Jedva cekam sa mojom grupom da krenem.
@široki Šta misliš da samo kanton Sarajevo prestane kupovati robu od Vas - za pola godine ste na koljenima. Šta misliš što su se javljali privrednici iz Hercegovine sa obrazloženjem da oni žele poslovati sa Sarajevom? Ali trebalo bi Vama to i uraditi pa prodajite Dodiku Vašem velikom prijatelju koji samo svoju stražnjicu čuva I boli ga uvo za Vas.
I don\'t give a fuck about your opinion!
pretorian, ajde dosta vise mitske ljubavi Srba i Rusa bas su vas stititli 99. a bome i 2008. kad je odleprsalo Kosovo njima ste samo dobro dosli kad ste im skoro djaba prodali naftnu industriju !
... - (Ljubić) Dozvoli da ti objasnim. Sora na Saskritu znači nebo, nebeski svod. Sorabi, što je antičko ime za Srbe, su, očigledno, na našu planetu došli sa nekog drugog mesta... Ne zna se tačno odakle, ali je jasno da su ovde poslati sa posebnim poslanstvom. - (Miško) Ne veruješ, valjda, u to Ljubiću?! - (Ljubić) Nego šta, nego verujem! To se jako dugo krilo. Naravno, CIA je odmah bila obaveštena o nalascima naučnika koji su na ruševinama Mikene pronašli dokaze! - (Lale) Čekaj, da li si ti, čoveče, normalan?! Ili svi vi koji s.e.rete o Srbima, kao \"nebeskom narodu\", ste takvi ga.d.ovi, da to radite isključivo iz para?! - (Ljubić) Mladiću, molim Vas!Mene nemojte da dovodite ni u kakvu vezu sa novcem! Ja svoj narod volim iz dubine duše!
- (Ljubić) Znate vi šta sam ja otkrio ovde, na terenu, među borcima? - Ne, šta? - (Ljubić) Da mi ne možemo da izgubimo ovaj rat. A znate zašto? - Ne znamo. - (Ljubić) Zato što je sa nama Bog! Ceo svet- Amerika, Nemačka, Francuska- svi su se zaverili protiv nas. Samo On nije! On je sve vreme na našoj strani. - (Lale) Ozbiljno?! Je l\' možete to malo detaljnije da nam objasnite? - (Miško) Lale! - (Lale) Ne, pusti me, Miško. Ovo me vrlo zanima. Kako je moguće da je ceo svet protiv nas, samo nas voli jedino Bog?! - (Ljubić) To je vrlo jednostavno, mladiću. Srbi su sveti narod! - (Lale) Šta su Srbi?! - (Ljubić) Sveti narod! Koji je Božijom voljom naselio ove krajeve. - (Miško) Srbi su ogranak Slovena koji su naselili ove krajeve... - (Ljubić) Ne, Miško. To je netačno! Pre svega, Srbi nisu Sloveni! - (Miško) Nego ko su?.....
Bravi MILE, tako se brani dostojanstvo jednog naroda. Ovi sto se uvlace u dupe bjelosvjetskim hostaplerima i siledzijama,sve pred zid, i nedat im plakat