Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem što si se ti Mile toliko uznemirio kad si sam još prije više od 15 godina na televiziji rekao da je u Srebrenici počinjen genocid.
Rezolucija akobogda biće usvojena! A rezolucija je osnov za naplatu odštete stotine milijardi od tzv rs-a i Srbije i što je najbitnije sa tom rezolucijom se poništava odluka Dejtona i gasi GTRs, ako je genocidna nije se mogla potpisati u Dejtonu.
Znači Uganda traži usvajanje rezolucije o Srebrenici.... Vehabijice gdje su vam braća arapi. Evo reći ću vam ja, pola će ih glasati protiv rezolucije da se ne zamjeri srbima, kao i onaj Musa iz Egipta koji je bio na Haškom tribunalu protiv usvajanja o počinjenom genocidu u preostalih sedam opština ( Prijedor,Zvornik, Bratunac,Vlasenica, Foča,Višegrad, Bijeljina) Samo zbog njega se to nije desilo..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sram ga bilo .... pjeva pjesme o Drazi Mihajlovicu, negira genocid u Srebrenici, hoce u ratnoj uniformi da dodje u Sarajevo i to sve u 10 dana. Puko covjek ...
Samo korak po korak do gradjanske BiH i ulaska u EU
Najgore od svega što će od ge odštete najviše okusit naši vrli političari obični narod će osjetit šipak ali hajde nek se usvoji da se dokaže kako je nastala i nek plaćaju ratne odštete po par milijardi
Ma nabijem i njega i njegove najave ,koji moj ga se stalno reklamira obicni olos...
Годинaмa 5000 теpоpиcтa под оpyжjем, y6иjajy, cилyjy, пaле из "демилитаризоване" и ондa кaд Сp6и одлyче дa jе доcтa, нacтaне 6jежaниja - 200 Сp6a yшло y ПРАЗНУ Сpе6pеницy!
Tеpоpиcти у метежу изгинy пpо6иjajyћи cе кpоз минcкa пољa, међy cо6ом и од cтране BPC, као легитимне мете. BPC цивиле евaкyише о cвом тpошкy и то jе "геноцид"? Биcмилaxaxa!
De udostoji se malo prvo mani se ovih hjeroglifa ili sta je ovo pa onda shvatite dato sto deklamujete nema vise suplja prica izaprana u nekih 500 godina tako da je to bez smisla i dalje tjerati...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
🤔🧐 Bjesnio i pribjesnio! Kao sto narod rece: nicija nije gorila do zore, pa ni tvoja Milorade! I tebi se izgleda navuklo na oci!? 🤔🫨😧 Sam si kriv bijedo nezasita, pravda te stize! ☝️
Idemo n’a ukidanje genocidne rs i Coviceve hb
Imam osjecaj da je ovim usvajanjem rezolucije o genocidu u svijetu i kod nas,samo uvod od strane svijeta da ukine RS i da je ovo priprema terena i Dodik bi to trbao skontati
Onda krećemo sa zakonima o kažnjavanju negatora genocida. Bit će zanimljivih hapšenja po aerodromima širom svijeta
To je dobra stvar za Srbe. Donijeće im olakšanje.
Ne azi kao Dodik
Kao što sad pjevaš chetnicke pjesme tako si isto krivio Karadžića i Mladića da su počinili genocid u Srebrenici. Velikassi kurava Mile.
To se samo sebi zahvalim konstantnim negiranjem drzace, genocidal, vrijedjanjem diplomata, drzavni ka.. Privlacenjem negative paznje seljacko ispadima, tracenjem u Rusiju I Otvoreno pokazujuci pro Ruski stav. Skontali ljudi u Evropi da su Bosnjaci Evropski Muslimani a da ste vi pro ruska olos sa dna kace cija "Republike Srpska" je zasnovana na Genocid.. Pa reko da krenemo da cistimo..
Pa to što si izjavio, naziva se otvorenom prijetnjom. A prijetnja rušanjem države već se može okvalifikovati kao krivično djelo.
i Banja Luci ce se obiljezavat
miladine, od istine se pobjeći ne može, džabe se "upirete" , džabe trošite energiju, bolje da napravite katarzu i manete se ćorava posla