Uoči sastanka lidera šestorke
0
Dodik: Na sastanku treba dogovoriti "evropski paket"
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obori Mile ovaj dogovor nek sve ide do djavola i onako u ovoj zemlji nista nije kako treba
Nema vise crni dan ima belo roblje nema vise stari stan ima novo groblje Nema dusa, ima stvari prestala je kriza nema vise pasos stari ima nova viza Nema sud i hartija ima bic i mrkva sto je bila partija to je opet crkva Nema vise Ivo Lola ima nova nastava ima nova stara kola nema vise zastava Nema vise stara noga ima nova staka nema Tito, ima Boga i nova nafaka Ima nove granice nema stari most iz plodne oranice izvirila kost Nema vise dusa meka ima srce tvrdo ima droga, nema leka tuga kao brdo Nema vise more plavo ima zuta voda ne kaze se vise zdravo sad su svi gospoda
Glupane u toj Bosanskij kraljevini nisu postojali tkz Hrvati , a ti pokatolicena vlašino tišina jer nisi H od Hrvata (samo na papiru)\" E ovo je poznata bosnjacka inteligencija i iskrenost! Prvo iskrenost: Covek prizna da su hrvati pokatoliceni Srbi ili kako ih on naziva vlasi A inteligencija:Pa oce da spusti hrvatu a spusti sam sebi tako priznajuci da je i on poturica ko sto su oni pokatolicena bag.ra Svi ste vi Srbi i pricate Srpskim koliko god ga vi menjali i kako god ga zvali to je jedan jezik
Danas ovog duduka Dodika nek neko saceka pored novinara sa kantom govana i nek ga onako lezerno zalije......
PRIJE SU SE SRBI OSJEČALI U SVOM NA SVOM I U BITOLI I U MARIBORU KAO KOD KUĆE, A DANAS SE U SARAJEVU PA JEDAN DOBAR DIO I U BANJA LUCI OSJEČAJU U TUĐINI. PA JESU MAHNITI MAJKO MILA, ZAR NE VIDE DA ČE SE MORATI SELITI SA BH PROSTORA. NEMOŽE NJIMA NIKO NIŠTA, KAO ŠTO MOGU ONI SEBI SAMI.
DEJTON JE ZA rs GRUDVA SNIJEGA KOJU SVAKI SRBIN NA 49% TERITORIJE NOSI U RUCI, NEKIMA SE MANJE A NEKIMA VIŠE ISTOPILA. KADA TAJ UMOBOLNI NAROD OTVORI RUKU VIDJEČE DA NEMA NIŠTA DEK TADA NASTAJE PRPA I SA MANJOM SILOM BH PATRIOTA TOTALNO UKIDANJE GENOCIDNE TVOREVINE.
Treba ovog Dodika prebacit da radi za interes BiH.
Kad Dodo bulazni onda postave krmeću sliku kad zine i nešto konstruktivno onda ide intelektualna sa đozlucima.
Ima jedan dasa-zove se Mustafa, debela mu sija-a govori njiha, rejban naocale-Bosnjaci ga hvale, guzice im gole-al ga opet vole, Ima jedan dasa-promukloga glasa, on se uvjek dere-sve u ime vjere, prica svima redom-da se vjecno pere. On je strasni dasa-Bosnji nema spasa, dok mu prica price-podlog Poturice.
\"Dodik je istakao da se u Republici Srpskoj u narednoj godini očekuje nastavak radova na mnogim energetskim projektima, kao i na izgradnji mreže autoputeva. \" MREŽA AUTOPUTEVA ??????? ..... AAAAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHHAY HAHAHAHAHA HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ...... ......... HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HA HHHHHHHAAAA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!!! : :D :D :D :D :D :D :D
Pa zar nisu Anton Kasipovic i Nada Tesabovic (ministri u Vladi RS iz reda hrvatskog naroda) clanovi SNSD-a. KAko to da SNSD moze birati Hrvate, a SDP ne moze?
Jesu ovi \"bošnjaci\" opterećeni Dodigom, dok on prdne njihovi portali to objave.
Dragi Bosanci I Hercegovci Svaki vaš glas za povratak gradjanskog Ustava Republike BH je vadjenje jednog kamenčića iz temelja genocidne tvorevine i dejtonske nakaze sa vladavinom mafijaško-krimogenih oligarha, koji u svojim omedjenim getoima teroriziraju narod(e). Svaki nas gradjanin Republike BH u ovoj dejtonskoj nakazi, sa genocidom nametnutim Ustavom, je gradjanin desetog reda ako se nadje u pogrešnom getu, a i tu pravo na rad i život mora izboriti poniznom servilnošću prema samozvanim Al Kaponeima. IZLAZ IZ TOG PAKLA JE GRADJANSKI USTAV REPUBLIKE BH, PO KOME JE SVAKI NAS GRDAJANIN, BEZ OBZIRA NA ETNIČKU PRIPADNOST I VJERU RAVNOPRAVAN I SUVEREN NA SVAKOJ STOPI NAŠE JEDNE I JEDINE. Ustav Republike BH je amandmanima iz 90-tih postao, moderan, civilizovan, gradjanski Ustav, koji omogućava višepartijsku parlamentarno demokratiju najvišeg stepena i ima sve mehanizme zaštite prava i gradjana i naroda.
A jeste naporni sa ovim odojkom. Ajmo jedan ignore na to četničko krme i ćao, muka mi je od njegove face.
Da se hocete sutra svi zapaliti na sastanku,a ostali vas BENZINOM gasili !!!! mtr vm jbm !!!!!
Grebo li te Sejdi i Finci,koliko se ti boris za ljudska prava,pa to nema nide.Svako zna da tebi licno najvise odgovara konfuzija u BIH ali iskreno se nadam kad tad sticice te neka pravda....
mislim da je u medjuvremenu svima jasno da bi secesija bila losa ideja za sviju ukljucujuci i srbe. kako bi taj teritorij izgledao, i za bosnjake, i za srbe, mozda bi samo hrvatima u z. hercegovini odgovaralo.