Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevo -x zasto kada srbi pisu i sire mrznju mogu biti opublikovani a Bosnjaci nemogu.zato sto tamo komanduju isto srbi .ako je tako serm vam se na portal.
Joj ovog papka: \"geografska odrednica\"??! Nemoj bolan nebio Srbe sramotit.. pa nisu pravoslavni Bošnjaci (samonazivajući - samoproglašeni Srbi) baš tolko glupi... ili??! ;-)
@ :) Papak, Šumadija ti je kao i Hrvatska ili Bosna ili Srbija, ili Republika Kosovo ili Slovenija.... Sve su to GEOGRAFSKI POJMOVI, a pišu se VELIKIM početnim slovom. Također, i Vojvodina se piše velikim početnim slovom... uskoro Republika Vojvodina ;)
rs ,vi ste smijesni bagro,mozete da sanjate,jer to vam niko ne brani,ali BIH je Drzava,a sta i ko je u toj nasoj Drzavi,vrijeme je za ciscenje,budite sretni da imate srbiju,mars bagro.ZIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA.
cemu li se ova vlahadija opet raduje znaju li oni da taj njihov entitet moze preko noci da nestane
hahaha ee kad procitam komentare ovih nekadasnjih turaka a sasasnjih pravoslavaca dodje mi da vrisnem..ali od smijeha..bas ste slatki ps ZELIM DA VAM DODIK BUDE 500 GODINA PREMIER
kojoj Bosni? Umrlo je to danas. RS je sada ravnopravna sa BiH i ima sva prava kao i BiH. Bosna je sada samo geografska odrednica, slicno kao sumadija ili kao podrinje isl
BRISI ASIME BALISKO KOPILE GEBELSU SRPSKI UBICO SA P[EROM SDU JOS JEDNO BALISKO GOVNO
Ko je sad pa SDU? Je li to neka nevladina organizacija, ili udruzenje boraca ili nova kafana?