Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA ŠTO TI NISI POFATO KRIMINALCE KOJI PRODAJU DOKUMENTA BOSNE I HERCEGOVINE, PA NE MOŽEMO PUTOVATI NIĐE, MAJKU LI TI KRVAVU _J.E.B.E.M, SELJANČURU _K.U.R.V.U_ IZ LAKTAŠY CITY!!!! LOPOVE DODIKOVSKI, SRAM TE BILO!!!! POPIŠAM SE JA NA TVOJU JADNU I KUKAVNU POLICIJU REPUBLJIKE SMRDSKE!!! I POPIŠAM I POSEREM SE NA SVE KOJI SU SE BORILI ZA GENOCIDNU REPUBLJIKU SMRDSKU PA DA DOČEKAMO DA BUDEMO NA CRNOJ ŠENGEN-LISTI, A SVE ZBOG ČETNIKA, ALI I OGROMNE MASE SRBA KOJI KO PIČKICE ŠUTE NA OVAJ KRIMINAL!!!
Vidi domuza Po njemu bi tio trebali raditi isti oni koji su krivotvorili dokumentaciju i izdavali laznu dokumentaciju. A domuze sta je sa revizijom drzavljanstava koje ste dodijelili svim srbima iz kninske krajine koji su se skrasili na teritoriji BiH.kad ce njihova revizijza. Bosnjacki poslanici u parlamentu republike smrdske pokazite i vi svoje zube i ne zivite u iluzijama jer ce te i vi za kratko vrijeme tamo dobiti po guzici
Nije na temu, ali sta se ima vise pricati o ovoj kladi od covjeka. Interesira me da li neko zna kako se naziva stanovnik (ca) te dodikove cacevine.
Naravno da Dadi ne odgovara da se njekovi lopovi ne gone, jer njemu paše da se ne ke stvari ne otkrivaju. Koliko samo na područiju Brčkog ima Srbijanaca cipsove osobne koje su izdavane u Bg, za te stvari svaki Brčak zna, jer godinama se o tome priča.
KreTenu genoCIdni, ovo je sve Bosna i Hercegovina i SIPA ima pravo doci gdje hoce! Zao mi je....ako ti se ne svidja, mars u MAT(ERINU)ICU!
to mile, majstore, ne daj na sebe...
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu \"Deobe\"
Seriserimojgolubebeli
bas me cudi to od ovog psa (vidi sliku gore)
obruč se steže!!!
ma nema sta dodik je pravi lider i tako skolovan covjek kako se to da procitati u njegovim izjavama... ;-)
mars jebio vam gebels mater genocidna baliska stoko FBIB POPUSITE DODIKU ZIVIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DODIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK BRISI ASIME SRPSKI UBICO SA PEROM
milu u zatvor!
stari ti zivis u drzavi bosni i hercegovini i uskoro ces to shvatiti kad ti bude sudjeno na drzavnom sudu.niko nije nedodirljiv.ta ista sipa ce te privesti ili ces doci sam svejedno.medjutim ostaje ti i opcija bjezanja pa izvoli gosp.dodik. izbor je tvoj. bosnae uber alles
eh -svakim danom se sve vise ubjedjujem koja je ono budaletina od covjeka .prpa dodiku.