Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj ti spodobe kao da je govedo obuklo odijelo
Ljcak i Satller..dva Licemjera.Marfyu im se vise ne uklapa u ovaj koncept.. Destrukcije na stetu Drzave BiH..samo sto Trojaneri jos pokusavaju naci izgovor.Zivjela Amerika.
Žuri na sastanak sa Nikšićem. Jel to onaj nametnuti smrad opet naše milione daje ovom čettniku iz Laktaša???
Gledaj mu grbe k'o bizon
Dobro sam zapamtio da je Dodik promjeno pricu od sastanka sa Lajcakom kod Kacavende, najvjerovatnije da mu je SPC zaprjetila likvidacijom kao sto su i Djindjica likvidirali.
Lajcek doušnik Dodika uvjek je tu kad ga malo treba spasiti.
Lajcak je i dok je bio VP, sve vrijeme pomagao Dodiku, nista za BiH nije radio vec je pokusao rasparcati... od tada i krece ludilo zvano Dodik
šta je ovo braco moja isto Tele
NIKOME NIJE NAČINIO NEPRAVDE MARFI KAO BOŠNJACIMA. SVE VRIJEME JE IGRAO ZA SH. KOALICIJU DOK PRIJE 2 MJ. NIJE DOŠAO O' BRAJAN I PREKINUO TU PRAKSU. BAŠ DODIK BI TREBAO PRIREDITI MARFIJU SPECIJALNI ISPRAĆAJ JER JE MARFI NATJERAO TROJKU NA KOALICIJU SA NJIM I TAKOĐER DA MU DAJU 4. DELEGATA. ODLAZI MARFI NAJVEĆA ANTI OŠNJAČKA ŠTETOČINO!
Tačno tako, nametnuo nam zakon da 6 bošnjaa vrijede kao jedan katolik, nametnuuo nam trojanske kuje koje nemaju ni 20 % bošnjačkih glasova kao predstavnike, nametnuo nam onog Kera Nikšića za premijera.
Da mi je marka za svaki put kad je na klixu pomenut Dodik danas bi imo benzinku, al ono minimum, a možda i lanac. Štaš ti o jadni klixe kad ovaj jednog dana izdahne.
gledaj neandertalca,,mrš u pećinu
Kvazimodo Mile
Lajki mu za cas sve objasnio
Ljcak i Satller..dva Licemjera.Marfyu im se vise ne uklapa u ovaj koncept.. Destrukcije na stetu Drzave BiH..samo sto Trojaneri jos pokusavaju naci izgovor.Zivjela Amerika.
ronhil se sapleo pao i izazvao zemljotres?
Čoban.
Reko mu Mile da mu žena puno pije i da povraca nešto zeleno