Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako uvijek nađu najprikladniju fotku za određenu izjavu ;)
Ahahahaha Mile je najjači. Raspisuj Mile, ne možemo više čekati.
@SheRains Slika govori više od hiljadu riječi.
PRIKAŽI ODGOVORE (72)
uskoro ces ti macku o rep sverceru
HA HA ja slike
Slika je za anala
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ustavni sud je najviša sudska instanca, baš kao i što je ustav najviši, krovni zakon u državi i svi ostali zakoni moraju biti usklađeni sa ustavom ili su ništavni. Nakon što je Ustavni sud Bosne i Hercegovine donio odluku da Dan državnosti u manjem entitetu nije ustavan, to znači da se mora uskladiti sa Ustavom. Tačka. Nikakav referendum, pogotovo ne na entitetskom nivou, ne može ozakoniti protivustavnu odluku o Danu Republike, tako da Duduk može REZULTATE REFERENDUMA MAČKU O REP!
Dobro je onaj jedan rekao u komentaru ... Majmuni su kod nas evoluirali u politicare , samo je Dodik u majmuna hahahahahahahah
imal ruznijeg pöliticara od ovog majmuna izvinite majmuni vi ste bar zivotinje ovaj lici na rugobu
Sjecam se jednog clanka i izjave Dodika da ce tuziti gospona Incka. Gdje ga je on tuzio?U RS?I da na ovom mjestu ponovim zasto jepristao na adaptaciju SSP-a.1. BERLIN (AFP) - Federalni ministar poljoprivrede Christian Schmidt (CSU) zeli ponovo promovirati njemacko istrazivanja genetskog inzenjeringa. "U etickim podrucjima moramo dopustiti genetski inzenjeringnog istrazivanja", Schmidt je u novom broju casopisa "Fokus". rekao Slican zakon je vec u odjelu za koordinacije. Genetski modifikovane bi
Genetski modifikovane biljke se ne mogu uzgajati u Njemackoj, rekao je Schmidt. Uvijek se nadje netko, tko bi svoju rodjenu majku prodao za pare, a kamoli svoj narod.
Primio ga pa mu godra
Hajde Mile sprovedi prvo onih 5-6 obecanih pa onda ovaj.
Nek rudonje, dobar je. Najveći dušmanin đikana dolazi iz njihovih redova....
macku o rep? jel ima ijedan politicar da se ovako izrazava
Smatram da je jako teško i skoro neizvodljivo otcjepljenje Republike Srpske jer tim potezom bi nastala muslimanska država u Evropi. Da li će to dozvoliti EU? Kako sada stvari stoje i u kom se pravcu kreću - TO NE SMIJE DA SE URADI.
dok je dodika srbi ce bjezati iz rs,godisnje ih ode oko 40 000
kad ti mmf kaze da potpises - potpisaces
Odluka Ustavnog suda, Pokemonu o rep ! Ha ha haaa
Sta si smrko dje si bio mileee:))
https://reneedezvous.files.wordpress.com/2011/08/jabba-the-hut.png
https://reneedezvous.files.wordpress.com/2011/08/jabba-the-hut.png