Oštra reakcija SDP-a
0
"Dodik je u panici"
Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO SU SE DUSKA I DODO OPET NESTO ZAJEDNICKI DOGOVORILI !!!
VIDJECEMO HOCE LI SE CETNIKUSA \\\"DUSKA-MAJKA ISLAMOFOBIJE\\\" I SLICNI NJOJ, NEPRIJATELJI ISLAMA I MUSLIMANA SJETITI DA PROPRATE OVE NAPADE NA NEZAVISNU I DEMOKRATSKU BIH, NJENE ZRTVE I NAJNOVIJE URUSAVANJE MIRA I SIGURNOSTI NA TERIRTORIJI BIH OD RAVNOGORSKO CETNICKOG POKRETA IZA CIJIH LEDA SVE SMRDI NA TADICA, DODIKA, RADMANOVICA I NJEGOVU SVITU ... SRBSKE MEDIJE U MANJEM BIH ENTITETU SU FASISTICKE MEDIJE U SLUZBI SRBIJE I RAVNOGORSKOG POKRETA- ZASTO NJIH NE POZOVATE NA ODGOVORNOST?
Priznajem definitivno da sam govno od covjeka..........cetnik sam pa sta......smrdim pa sta.......ljubomoran saM CITAV ZIVOT NA MUSLIMANE ZATO STO SU NORMALNI I STO IMAJU VISE OD NAS.....MRZIM IH STO ZIVE PO GRADOVIMA......ZATO STO NISU SELJACINE KO MI SRBI.....ZATO STO NISU GENOCIDNI........ZATO STO SU LJUDI A NE LJUDSKO SMECE KO MI CETNICI.....MRZIM IH STO SU IM ZENE NORMALNE A NE KURVE KO NASE CETNIKUSE......I MRZIM IH ZATO STO SU JACI ......ZATO STO IM NE MOZEMO NISTA I STO CEMO TEK NAJEBATI ZBOG GENOCIDA KOJI SMO SPROVELI !!!! PONOSIM SE STO SMO IH KLALI.....STO SMO KLALI HRVATE.....STO SMO KLALI PO KOSOVU.....JER JEBO CETNIKA KOJI NE KOLJE.....TO JE NAS GENOCIDNI SUMNJACKI IMIDZ !!!! MRZIM IH STO NISU ZLOCINCI KO MI..........STA CU KAD SAM BOLESTAN......KAD ME ONA MOJA BABA POGANOG RODILA.....TREBATE SHVATITI MENE.....NIJE LAKO BILO ODRASTATI KAO COBAN.........A NIJE LAKO NI DODI SUPAK UREDNIM ODRZAVATI SVAKI DAN......JEZIK ME ZABOLIO LIZUCI ISTI.........STA CU KAD SAM SUMNJAK.
@@USTAV-1992 Dolje lijevo na tastaturi, treći red, nalazi se tipka \"Caps Lock\". Koristi je samo kad moraš. HVALA ZA SAVJET, SAD NE MORAM VIŠE DRŽATI SHIFT.
....Turci na cupriji.....da paski skapavate....paski pomrete............. Ivo Andric NA DRINI CUPRIJA Nobelova nagrada
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” D. Ćo sić: clan S A N U, u svom romanu \"Deobe\".
Iako sam cetnik evo priznacu slijedece.......mi smo najvece svijetsko zlo.....genocidan narod.....kojem niko ne valja.....mi smo paraziti obicni.....i separatisti......koji pljuju po svojoj domovini....lazemo .....ubijamo i poslije svega vrijedzamo sve oko sebe........to je samo zato sto nas niko ne voli........pa nam onda Ganic ne valja.......a nas dodo sto nas najsladze pokrada i to s ljubavlju.....njega volimo jer je on ko i mi .....coban u gradu !!!!! @guzeta neoprana......nemoj me ti braniti od nasih dojucerasnjih komsija......ja vise necu coban i sumnjak da budem.......hocu da se druzim sa svima.....jer sad zivim u gradu.........
......u potpisu vas voljeni Minhen !!!!!
Ahhhhh sto me moj mecena......nas voljeni Kacavenda guzi........ko kaze da moram guzove prati......kod mene su prirodno cisti !!!!!
@guzovi neoprani.......proziran si minhen........moram ti reci da Ajse ne puse genocidasima......niti cetnicima a pogotovo ne pederima.........vi cobane jedino sto znate je silovati.........sta ces kad vas matere bolesne i pogane radzaju.........
Posto zeljeznicari strajkuju sada su ostali samo skretnicari na poslu da skrecu sve price o GANICIJU i preusmjeravaju na DODIKA.
HAJDE LOJAVCI JEDNI PUSITE SVOIM SMRDLJIV BABAMA I DAIDZAMA A NEMOJTE MOGA MINHENA DA PROZIVATE;JA MAMA OD PEKE I OD SOKO NAJ VISE VOLIM SRPSKE NEOBREZANE KITE-MENI OD MOGA MUZA SAJBAHUDINA SVE SMRDI NA OVNA I NA LOJ-SAMO MOJ MINHEN MIRISE NA SVJETSKE PARFEME I VOLI DA GUZZI MENE BALINKURU-LOJAVCI PEDERI JEDNI ENO VAM PIPO I USTAV ONI SU PEDERI I PODRZAVAJU ONOGA PEDOFILA STO JE HANDRIO AJSU OD 9GODINA-SUCUR ALAH I MOJA DJECA PEKO I SOKO IDU NA DOGRADNJU ODREZANE CUNE OVIH DANA ;JA VOLIM CJELOVITE A NE OVE ODREZANE
Ja sam cetnik ponoosim se time pusim kitu na sred Romanije !!!!!
PUSIM GA BESPLATNO !!!!!!! PARE NI POKLONI MI NE TREBAJU:::::::DOBIJAM IH DOSTA OD SVOG VOLJENOG KACAVENDE !!!!!
@hakalo.......evropa ce vas zgaziti kao sto je zgazila otomansko..........ludzace sumnjacki hahahahaha pa odakle si ti siso kume.......cobane.........ako si zaboravio ja cu te podsjetiti.......jedina drzava i njen mini poltronski isprdak sumsko genocidni blentitet.........koji su bili bombardovani od evrope ste vi genocidasi i vasa majcica srbija...........