Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da razgovaraju i zezaju se, nego da šire mržnju i zavađaju narod...
Nekako pozitivna energija oko svega, sjetimo se prije razgovora politickih stranaka... Dodik, fino je vidjeti kada si miran!!!
@ DODIK Kada se sretnemo aBd, pokazat cu ti nesto... Sto nikada nisi vidio ni osjetio, strpi se jos malo pa cemo se sresti.
Strasno ... ponovo isti politicari samo na drugim pozicijama bitno je da su svi osigurali posao naredne 4 god. a ako se sta dogovore bit ce dobro narode (stoko) zivjeli ;)
Koje su ovo varalice,sad je valjda svima jasno da one njihove priče kako muslimani mrze srbe i hrvate,te ovi mrze muslimane i svi se općenito mrze padaju u vodu.ovdje je bitno da oni uzmu pare,a narod nek crkne,svakako im ne treba do idući izbora.Žalosno je to ljudi što trpimo ovakve majmune na vlasti,pa pogledajte one ljude u bjeljini i ostalim poplavljenim područjima,vlast ih gleda iz helikoptera i sikira se pa poslije toga na ručak i priča o povećanju plata.
sad će bakir opet kleknuti pred mileta :) jedva čekam da to vidim
Hoće li Bakir 60 minuta dobiti dozvolu da ide u BL praviti intervju sa drugom Mićom. Evo su se sad pomirili.
jesmo li mi skojevci dali glas svom Drugu Vođi sa Poljina, jesmo. Jesmol ga zbog toga malo jače glabnuli do mošnji, jesmo. Jel otišo naš presvijetli Vođa da titra Miletu, jeste. Tražili ste gledajte, i opet glasajte za ove krete,naše - reketaše. kakve li ironije i jada i čemera od ovog SDP-a
po ovim komentarima mnogi ovo smatraju kao neku izdaju...nidje veze..alija je potpisao RS u dejtonu i ostavio taj naziv (bez obzira sto su ameri bili protiv) a ovi sto bi ratovali kao nesto ..prvi bi se ispalili vani..i vrijeme je da se okrene buducnosti u kapitalistickom robovskom svijetu koja nije nimalo svijetla za nas.ali je bolja od dosadasnjih ratova..kome je do rata nek se prijavi u placenike i ide u p.m...ovo i srbi u RS-u mogu shavtit kao izdaju dodika jer pregovara s SDPom..ono sto svima smeta je ponekad i najbolje rjesenje...
Dodik je dojučer bio mafijas, seljak, kriminalac, a sad je nezaobilazni politicki faktor u bih... Kakva ce to samo biti principijelna kolacija ... Zalosno ... SDP je gori od nacionalista... a mislim da ce ga bosnjaci podobro popusit ... zlaja i njegovi uvlakaci ce davati guze dodiku samo da to izgleda kao ozbiljna koalicija i da ostanu na vlasti ... Jadno... Jadno ..
Ako je htio poniziti susret sa prljavim djemperom a nema sta drugo biti, onda je stvarno plitak. Vidjet cemo sta ce se izroditi iz ovoga?! Jedno je sigurno. USDP se moze vjerovati!
svi za sve
Milorad Dodik se osunetio prilikom posljednje posjete Izraelu.
Bravo Dodiku i Zlatku, nek samo nadju zajadnicku stolicu. Pa mozda nam svima bude bolje, jer nema drugog izlaza.
Vidi Miletu uflekanog dzempera :)
Nista od tog biti nece,netko je pjevao. Rijeka Bosna ponekad i krene uzvodno,samo su to rijetki slucajevi. Kad Sava nabuja,tad Bosna krene uzvodno od usca,samo sto su to izuzetni slucajevi. Nakon toga se sve vraca u normalu. Koliko Dodik vjeruje u dogovor i napredak kazao je svojim odijevanjem,a i stalnim smijehom. Za njega je to samo forma-radi. Ovaj bi9jednik iz SDPa,laze sebe a sto je jos veci problem, i svoje birace. Lazem te Boze da duze zivim.
dodik je ipak stari socijaldemokrata i njegova stranka je bila i ostala SNSD i sto se cudite ako je glumio \"zestokog nacionalistu\" da bi dobio zadnje izbore, a ovi nadobudni desnicari sto su glasali za njega mogu slobodno da nastave svoju nacionalisticku onaniju sa svojom popularnom desankom sakic