Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odrađuje predizbornu kampanju za HDZ ,a kao predsjednica nema nikakav utjecaj na izgradnju infrastrukture . SAD donira. 16 helikoptera Kiowa warrior sa svom mogućom opremom termosenzorima i termokamerama ,opremom za lasersko označavanje ciljeva ,lanserima za Hellfire i strojnicama i simulator za obuku,moderniziranih 2011,izašli iz upotrebe Američke vojske nakon 2013,kad su počeli proizvodnju novijih modela,ako tome dodamo prošlogodišnju donaciju 213 MRAP vozila starih par godina ,koji izgledaju kao Hummer na steroidima,stjece se dojam da NATO utvrđuje svoje granice. Dal je to iz razloga sve veće prisutnosti i širenja vehabijskih zajednica u BiH ili sklonosti Srpske Rusima teško je reći ,ali oprema koju je HV dobila u ovako kratkom razdoblju je idealna za utvrđivanje granice.
terbin izbjegavat RS-dok je mrzitelja BIH i Bošnjaka,ona treba da se u BOSANSKOM JEZIKU da provlačika kao Ge Tvorevina i tako i treba da i ostane,još ih rusi drže samo da nisu genocidaši
Pravice autoput BL - Sisak odnosno SAO kraijna, treba vratiti sve hrvatske srbe nazad.
DoDick i KitaRovic, ko koga kada kako i zasto
Zeno dosadnija si i od Dode
Ko je koga.....pito za savjet?!
OD DRUGA DO DRUGA... OD DRAGE DO DRAGE.