Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ti ovog Dagestanca porijekom Dodika, otisao cistict cipele spanskom kralju i u.stasama, hahaha
Bravo gospodine Dodik,kucnu je cas za treci H.rvatski entitet na celu sa jedinstvenim H.rvatskim mostarom.Stop dominaciji totalitarnog i hegemonistickog rezima u Sarajevu.Po ugledu na neovisnu RS i uz vasu potporu zajednicki do cilja.Zajednicki protiv onih koji su podmuklo udarili na svoju bracu u Cazinskoj krajini koja su htjela mirno rijesenje.Zajedno protiv onih koji su nas saveznike podmuklo napali u Herceg Bosni.Istorijska greska H.rvatskog naroda je bio pakleni pakt sa vlasti u Sarajevu.Doslo je vrijeme da speremo ljagu i greske iz proslosti.Zivjela neovisna Herceg Bosna,zivjela i neovisna RS.
Sta zna svrb-in ruskih prasumskih planina smrti sta je titula i kralj, otisao ovaj seljober opancar lizati straznjicu Spanskom Kralju.
Stvarno su smiješni oni koji misle da određenim lobiranjem po svijetu protiv države BiH kao i spletkarenjem unutar države BiH (a sve po nalogu fašiste Dobrice Ćosića) mogu nauditi nezavisnoj i suverenoj državi BiH kada joj taj isti njihov mentor sa svojom kamarilom (fašista Dobrica Ćosić) nije mogao nauditi oružanom agresijom u periodu 92 - 95.
obećao bi laktaških svinjojed da će se u ta sela sliti i ostali Hrvati iz Dervente, Bos. Broda, Šamca, Modriče, B.Luke, Prnjavora, Doboja, ali ih više tamo nikako i nema.... :((( tako da nažalost, na tom polju, svinjojed iz Laktaša tu ne može ništa pomoći !
prenosi Srna, Poskok, Vepar, Krmak, Kuna i ostala gammad i divljač, da će ovaj krmojed počastiti svojim dolaskom slavno selo Šuškovo u \'Ercegovini ! i izraziti želju za otvaranjem još kojeg takvog sličnog sela u koje bi se slili i ostali \'Rvati iz Tuzle, Srednje Bosne, Zenice i Sarajeva ! također je obećao i traktore za žitelje istih sela, kojim bi uzgajali krompir, i sadnice voća i grožđa sa plantaže njegovog sina...
pa to je HVO miniro a sad ti podrsku daje ali ti predsjednice dodje na 24%
ma danas u Mostar dolazi španski kralj, pa je milion policajaca na ulicama promet blokiran a dodo mozda hoce da dodje i da to predstavi kao da je za njega napravljeno radi nekog promotinog spota predizbornog:)) ono ko lafo njega cuvamo kad dodje promet zaustavljamo ovo ono heheh dodo jadan si:) inace kad dodo dodje u mostar ma to niko i nema pojma da je dosao ama bas nista
ebo vas on... ko da ste mediji iz RS-a pa pratite njegov svaki korak... koji rezim jbt...
Usput ce napraviti nekoliko aerodroma i autoputeva. Nama u Hercegovini su hitno potrebni autoputevi Zijemlja-Nevesinje-Zovi Do i Gacko-Krekovi-Grebak. Od aerodroma kriticno je stanje u Srpskom Istocnom Mostaru i Kifinom Selu. Hvala lijepa predsednice.
Ni tri rečenice ne možete napisati kako treba. Čestitam.
heheh nego kako ide ta ferhadija i ostale dzamije nemoj da zaustavljamo raodve na toj crkvetini dodo... a to dosao da ga podudlaš ovom španskom kralju na brzak hihi vazda si bio pi.....ca
Vidi mu glooove.
@m52 Tako se kaze na bosnjacki, a sumnjam da ovaj gospodin gore govori taj jezik...
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadooooooooooooo....