Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj proslava! Pa sta slavite, sto vam je entit zajedno sa drzavom najzaduzeniji, sto nema napretka ni u jednoj grani privrede, samo nazadovanje, sto su vam plate najmanje u regionu, manje cak i od federacije, sto je vise penzionera nego zaposlenih... Ja znam da ovaj krmak ima razloga da slavi, uzeo je od drzave i naroda sve sto je se moglo uzeti, al sta ovaj narod u RS slavi? Dok je ovaca bit ce i vune!
@neozbiljan, pa on ima razloga za slavlje, zato želi slaviti postojanje RS-a i dan kada je osnovana :))) Kroz postojanje RS-a, slavit će svoje napljačkano bogatstvo i slavit će što narod zaslijepljen pogrešnim nacionalnim interesom, slavi njega, svog katila koji ih je ogolio u svakom pogledu.
To je to sto ja pricam, radite to vise u inat misleci da neko kmeci, nece nama u Bosni biti ni bolje niti gore zbog tog dana. Ako je vama jedina i najveca briga kad ce biti dan RS onda blago vama, onda se i ja pridruzujem slavlju i cestitam vam taj dan!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako nabrojis vise od 5 stranih zemalja ciji ce predstavnici prisustvovati ovom, svaka ti cast. Niko ko drzi do sopstvenog integriteta nece prisustvovati balu vapmpira i koljaca.
Pa prisustvovace Ambasador iz majcice rusije Dragan Cirilica Covic i mozda neko iz srbije...nevidim ko bi jos mogao doci...mozda Tramp ha ha .....genocidija
kad dodju na slavu treba ih rastjerat a organizatore uhapsit
Nedavno istraživanje je pokazalo da gledanjem dotičnog, slike ili videa, uzrokuje razne vrste raka. Oprez.
Ne mogu nikako da shvatim potrebu Bosnjaka da odredjuju ko ce sta da slavi u BIH? Hajde nadjite mehanizam da zaustavite slavlje i praznik koji je prihvatio cijeli jedan narod, skidam vam kapu. Mislim, o cemu pricamo?
Kamo sreće da je Ratko Mladić uspio uspostaviti novu Jugoslaviju (bez Slovenije i okoline Zagreba) sad nebi bilo ni RS-a ni dana RS-a.
Ali ispriječi se Nato pakt mamicu im njihovu, sve će to Putin i Trump popraviti.
Samo se vi Bošnje bavite Dodikom i danom RS-a to je znak da pod Bakirovom palicom nemate pametnija posla i bitnijih stvari za razmišljanje, jeli tako?
Dodikov inat po dzepu stanovnista RSa...
Na najvišem nivou raznesi se skupa sa Čovom,Baketom i Sabijom njegovom, Zlatkom itd itd.Nema vjera tu,svi ste govna!Jer da ste vjernici,ne i radili ovo ljudima.Što radite..
Recesija, ta opaka boljka hara i razjeda privređavanje, Amerika već određeno vreme kuburi z budžeti, japanska se berza ljulja kao mala lađa na uzburkanom okeanu, Njemačka privreda posrće zbog ovo njihovo ujedinjenje, a Bogami gospođe i gospodo ne cveta cveće ni u naše preduzeće. Dolazi vreme reorganizacije, transformacije i sistematizacije.
opet ce pare od jadnog naroda uzimat
DODANE,,TI SI SE NAHAPO BOLI TE NJONJO,,POKUPIO SI SVE IZ BOBAR I PAVLOVIC BANKE,,SAD IM MAZI OCI OKO PRAZNIKA I SAMO OSIPAJ PO BAKIRU,,NAROD KO TELAD BULJE U TEBE KAD PRICAS O BAKIRU,ON JE TEBI NOCNA MORA,,DA TI NIJE BAKIRA TI NEBI IMAO STA DA IZJAVLJUJES...
...pa, vi slavite i Kosovo....a, tamo popušili ko niko 😂😂😂😂😂
Eh onda eto i mene u Laktase da se uvjerim.Od stranih atasea ce sigurno biti ruski ambasador,Toma grobar i mozda mozda Vucic ali posto i njemu gori u zadnji vakat ne vjerujem i jos koji nizerazredni radikal.
A šta ako se pojave Orban ili Kurz?
proslavicete na vrh mojega hihihihihihijijiji
mi smo svoj dan državnosti HRHB već proslavili na najvišem nivou. kome se ne sviđa, nek si jebbe mater. dodiku puna podrška uz vatromet.
@HVO ...hebo te on...u usta 😉
Citam ove komentare i pitam se : " Zar je stvarno toliko odvratno biti bosnjak-poturica?" Hvala Bogu sto sam Srbin.
To brate, mi smo svi ponosni što si ti Srbin, Srbendara sa dna kace, svaka čast, živiooooooooooo!!!!
@charlie67 Sa dna ili sa vrha - nije vazno, ali bar poturica nisam. Nejzim se i od pomisli. Znas li ti koliko je fino kada odem u manastir Gomionicu pa saznam sve o svojim pretcima, a ono Srbin do Srbina. Ti? mozes li ti to da uradis a da ne naletis na srpsko pokoljenje?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)