Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...rudonja je pokazao zavidnu političku vještinu, na kojoj bi mu pozavidjeli i papski nunciji. sveo sds na format kućnog savjeta.
@AIlfaQmega ...amaterski analiziram političku arenu. lidere & stado.
@AIlfaQmega ...read my nick :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
@drinsky1. Ujeden ne leti dva put pred zmiju.. Oni su se opametili kad su vidjeli śta je donjelo nacionalizam..ti tvoji srbi..A vas sam moźe protjerati śto prije nacionalna gamad.
OVAJ TREBA DA JE U ZATVORU A NE NA PRESS KONFERENCIJI☝️️ NESHVATLJIVO JE STA JOS KRIMINALNA OJEBINA DODIK TREBA DA URADI DA BI BIO UHAPSEN??????
BAKIRE ODJEBI !!!!
Ciwwi Sibe djiki☝️️
OPET KLIX PROMOVISE OVOG KRMINALCA STO JE JOS UVJEK NA SLOBODI☝️️
dodik:Bosić je do sada bio najbolji predsjednik SDS-a, ali ovaj Govedarica je naš čovjek i nećemo imati problema s tim,kako mislite vas covjek.dodik:Vidjet cete kada ga izaberu...I ponovo krsenje dejtona-drzavnih interesa :-)
Mami mami lopina Dudko pod plastom nacionalnog interesa pa kad uhvati u raskoraku onda mu ga vrisne a da ne osjeti
bobabg bez obzira sto ti crkajes ovdje na portalu od mrznje i nacionalnog naboja a mozda si vec i na aparatima ko zna ipak ve SA i opstati i ostati kao glavni grad BIH drzave a mislim da je Govedarica to davno skonto
@Boba70BG Bitno je to da si ti non-stop na našem Sarajevskom portalu,...malo ga poganis svojim prisustvom... Al st ces kad nemas gdje drugo pisati gluposti ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@drinsky1. Ta politika bosanska bajka je ta bajka da źiviś u Bosni sa lićnom pasośom Valutom BIH..😂
Pasos Srbije, Licna karta Republike Srpske a valuta Nemacka..
Dodik je pokazao političku zrelost i mudrost. Teško je očekivati od SDS-a isto, ali... vidjećemo. Nije nemoguće. Sad kad je otišao Bosić, moguće je i da SDS doživi renesansu. :) Svesrpsku, naravno. :)
@Boba70BG Vidjeli su, nisu slijepi, haha. Ali, svojim niskim porivima i i interesima su uništili stranku koja ima istorijsku ulogu u opstanku i slobodi srpskog naroda u BiH. SDS više nije ono što je bio, a da je ostao na vlasti, možda danas ne bi bilo Republike Srpske. Ako sad ne doživi katarzu, Srbi će morati dalje bez njih. Najvažnije je da oni mogu bez njih, a to je velika stvar za Srpsku.
@Boba70BG Haha, Bakir je Dodikov igrač, samo on toga još nije svjestan. :)))))
Mudar podez predsjednika Dodika. Vrijeme je za svesrpsko jedinstvo.
.......ahahahaha Rudonja zapiko sebi kurbana novog hehehehe
Odakle ti toliki talenat za humor??? Hehehehe....
.....u mene mi u famliji svi mr.beana obozavadu:))))))
Neki dan izjavio da je Vukota njegov covjek. Ostaje da se vidi u narednim danima.
definitivno covjek koji ima najvecu popularnost u BiH , nazalost
njemac88 Nesto ne znam da u federaciji ima ijednog pristalicu...
@fanaticos1 A koga zanima inostranstvo? Isto kao i sto cinjenica da vrhunski drzavnik poput Netanyahu nema podrsku u Jordanu ne umanjuje njegovu snagu i znacaj, vec upravo suprotno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Partizani i četnici se brzo dogovore oko ubijanja drugih i drugačijih ali se ne mogu dogovoriti oko vlasti,to im je stari problem.
Bravo ti ga bravo Govedarica!! Svaka cast
Baš se prepadoh da će proć dan bez Njega na klixu.