Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@aaaaa Ja koliko vidim samo je jos Ratko Mladic od bitnijih OPTUZENIKA na slobodi... Pricate gluposti, cak je sad na strani RS i novi HR predsjednik... Gotovi ste poturice :)
KRATKO I JASNO: Za genocid nad muslimanima Srbi su nagrađeni Republikom Srpskom, ratni zločinci su na slobodi, a ljude se ne tretira kao građane već samo kao pripadnike naroda (...) Zamislite da su Nijemci poslije Drugog svjetskog rata dobili mali teritorij po kojoj bi nacisti mogli slobodno šetati, dok bi se Jevreji tamo bojali ući. To je Republika Srpska.\" (za češki dnevnik \"Pravo\") J. Zbanic
SERB...izbjegavas odgovor,i ti si pisao kako je neko raskopao SFRJ,nisi tada tvrdio to sto sada tvrdis....
Dobro si rekao \"ŽIVILE\" ako nije mogla SFRJ ne može ni BIH. Čista logika.
SERB...hajde ti nama onda fino objasni,a kako su tolike nacije zivjele u SFRJ,a ne mogu u Bosni,i cemu onda vjecita prica,kako je neko raskopao SFRJ,a ti tvrdis da je takva drzava nemoguca.......
pipo ti si naj bolji domaci strucnjak-u sve se razumijes i i bosna je tvoga babe pa bih trebao da pocnes da strajkujes gladju da ispunis svoje ciljeve -a ne ti da nagovaras majke srebrenice da strajkuju a ti se nakrkas loja pa ovde pises nebuloze-manijace pipo odmah na lijecenje
PROPOZICIJA: Zasto nebi ubrzo Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Nezavisna Republika Kosovo-Dardanija ZAJEDNO dale tuzbu protiv nacisticke genocide fasisticke srbije ZA sve sto je radila od 1991-e godine do 1999-e godine ,za ratne zlocine Hrvata, Bosnjaka, Albanaca u Hagu a i u svojim legitimnim drzavnim sudskim institucijama?! ZAJEDNO smo jaci i to bi bila velika pobjeda pravde i zauvijek kraj srbskoj krvolocnoj bandi SANU ideologa koji i dalje cuvaju hitlera ratka mladica i hadzica ko i ostale vise hiljada srbskih ratnih zlocinaca i siledzija?!BiH4EVER!
Bošnjački zastunici u NS Republike Srpske su podržali (nisu se usprotivili) zakon o referendumu imajući u vidu interese naroda Republike Srpske. Hvala na podršci. Srpska 4 EVER
Treba Bosnohercegovci ANGAZOVAT advokate i pravne internacionalne i domace strucnjake i DOBRO vidjet DALI internacinalnim i domacim zakonima a i onim USTAVOM od 1992-e godine GT-a ima LEGALNO postojanje na cemu i kak je nastala!!! TREBA udarit u SRZ istine i pravde a i haskom sudu!!!!! jer taj sud PLANSKI odugovlaci i ne daje presude glavnim ratnim srbskim zlocincima i NE DAJE ULTIMATUM nacistickoj srbiji za isporucenje hitlera ratka mladica!!! PROBUDITE se Bosnohercegovci nemate vise sta izgubit vec pola drzave i svoju NACIJU i DRZAVU BiH-u a i sami sebe!!BiH4EVER!!
Samo naprijed lopove cobanski......sto prije to bolje...........referendum je tvoj kraj.......a to ce biti i dobra poruka za sve ostale sto se po Bosni vatrom igraju !!!!!
Nista do izbora a dotle VIDIMO SE U BILECI
Sabur bosanci i patrioti sto se bunite, da hoce taj vise referendum koji BiH odgovara ,nema vise JNA ,tek tad bih otjerali preko Drine u tri p.materine. Pa taj referendum odgovara bosancima i bosnjacima.
A kako to Dodik bi volio--- pa i ja bi svasta nesta volio ON CE USKORO DA VAM ZBRISE PREKO DRINE
priznajem da smo mi srbi ubice, siledzije, genocidasi, teroristi, manipulatori, inernacionalne profesionalne ubice, lopovi teritorija i pljacka drzava al opet nam niko nista nemoze jer su srbi izmisljeni za internacinalnu pljacku balkana a pogotovo bosne i hercegovine.
I ja bih napokon volio da se sprovede taj referendum i to sa pitanjem:\"DA LI STE ZA IZDVAJANJA RS IZ BiH\". To bi napokon bio kraj RS-u i vašem srbovanju u BiH.