Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi iz S.D.A jedva čekamo jubilej RS sljedece godine da opet mozemo okrećat krmad s vama u L.a.k.t.a.š.i.m.a i piti šljivovcu koju maksuz za nas pravi Miletov otac. Veliki selam iz centrale SDA za Laktaše uz pjesmu \"mi se volimo\"
Zeleni glodari, sto volimo fasirane snicle u RS, ne znaci da smo fasisti. Zivela nam lepa najlepsa Republika Srpska.
U 2011 nisi bas puno mogao nakrasti i napuniti sinu dzep kao prethodnih godina. Imaju te svi na nisanu u financijskom smislu.... Jebiga moras se stim pomiriti ´kradi manje i poruci sinu Igoru da smanji svoje svakodnevne potrebe...
tisu mu vugla i niste boljeg zasluzili
ja čestitke i strahe
Mozete nasem Mili govoriti sta god ocete, jer vi nemate tako jakog politicara kao mi , on se sastao sa svim najvecim predstavnicima sto nege zemlje nikad nisu ucunile , obnovio je RS i sada nemoze SAD i NATO i Visoki Predstavnik da nam govori sta da radimoo ,,, SAD SMO SVOJI LJUDI ,,, Zivela Republika Srpska ,,, Ziveo Mile ,,, Srpska Zauvijek !!!
a fine pozadine iza Dode, kao Stejt Department
Eto što ti je život, već 20 godina prošlo od nastanka RS. Vrijeme leti.
ŽELIM DA SRBI DODJU TOBE I SAMI UKINU GENOCIDNU RS U 2012.
Ja šta je nego genocidna i biće dok se ne ukine. 60% nesraba prije agresije i etničkog čišćenja. Ko got podržava RS je malouman ili fašista.