Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznam po cemu je je ovo rodendan grada!! Sarajevo, ko da je nastalo 1945 godine. Ovo moze samo da se slavio kao oslobadanje od fasizma i kao svaki drugi grad u bivoj Jugi. Sarajevo je nastalo davno, isto kao sto slavimo 25. novembar, dan kad je nastala BIH, a nista prije toga nije bilo!! Moramo vise da se edukujemo, narocito mlade!!
Zna li neko zasto Sarajevo i dalje slavi 6 april kao svoj dan i zasto to nije zamjenjeno sa 31.3 danom kada je 1994 godine Sarajevo na historijskoj sjednici u Holiday innu ukinulo mrsku Republiku BiH i na ustavotvornoj skupstini uspostavilo Federaciju BiH?
inzko dobio kljuc grada pa nista cudno i sekretarica od mog komadanta je dobila zlatnog ljiljana
Inzko dobio kljuc grada, a jedino sto je ucinio u proteklom periodu je da su mu pomocnici sastavljali saopstenja za javnost...
Nista od nagrade Sarajevo taxiju ha...😂