Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam ovu dragu djecicu pa se sjetim nako u nas vakat kad je bila bajram banka od komsija dragih :) da vam dragi Allah podari sve najljepse djeco mila i da budete pametniji a i sretniji od roditelja i da nikad ne osjetite prokletstvo koje donosi mrznja i nepostovanje onih koji se mole Bogu na drugaciji nacin ili ga nazivaju drugim imenom.
Sve najbolje za praznik zelim ljudima muslimanske vjeroispovjesti i njihovoj djeci jos 100 da docekate u miru i veselju OD SRBINA
@PpitarR ova zadnja rečenica je dno dna ..ne znam dal si svjestan da si ti taj koji donosi prokletstvo i mrznju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN želi vam Hrvat
usput Srecan vam Bajram bice baklave i janjetine
Bar da tu ima pravi muslimana vjernika pa da nesto i kazes..a najvise ih je ovih sto su vjernici samo kad je Bajram i slicno..
sto nas ima masAllah u inat dusmanima
Hižaslavbarećula i od mene :)
Sretan Hizeslav svima koji slave, uz tradicionalni bosanski pozdrav Hizeslav Serif Mubaer Olsun!
sretan bajram svima koji slave. Da ga provedete u miru sreći i zadovoljstvu.
posto je bajram praznik za vjernike muslimane a ne nacionalni praznik, svim postacima bajram mubarek olsun a ostalima .!.
Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti zelim sretan Bajram i da ga provedu u zdravlju i veselju sa svojim porodicama.
Puno se prepiremo oko svega na klixu ali sudržimo se danas od toga. Danas je poseban dan za sve muslimane i muslimanke. Bajram Šerif Mubarek Olsun braćo i sestre
Hizaslavecula.
Sretan Bajram i da ga proslavite u miru sreci i blagostanju
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN SVIM MUSLIMANIMA GDJE GOD DA NAS IMA
Bajram serif mubarek olsun.
Narode bajrambarecula :)
@tuzlak458 Neka brt lijepo je kako god da okrenes. Nisam religiozan, ali volim Bajram... Jedino tad vidjam ljude kako se vesele, razgovaraju o ljepotama, bez negative. Zalosno jest, ali istinito. Bajrambarecula muslimanima i pozz pravoslavcima, katolicima i ostalim!