Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...vidi veselih papančića :)
@summer ...to se kaže \"izašla mu duša na lice\"...
K*u*r*a*c si ti moj, a ne garant DMS. Zna se ko su garanti velike sile+EU garantuju Okvirni pariški mirovni sporazum.
dovedi seku i mamu pa da im pokazem kakav sam peško :-)
Vidim da je dezurna ekipa Sdp a lupala po minusima u cilju da stiti vodju. Vi iz sdpa ste isto neka sekta.
Samo naprijed gosp. Lagumdžija...dobri komsiski odnosi su uvijek vazni!!
Pod ovim Lagumdzijom i njegovom klikom imam neodoljiv, gadljiv osjecaj da smo izgubili rat, da Sarajevom vlada Milosevic, a da ove nase spodobe postavlja Beograd.
Tipičanj komentar od najvećeg peška na sajtu.
pseto cetnicko popij govno a ne kafu u sarajevu
ima jedan mali problem, s obzirom da zapadno od Drine nikada nije bila Srbija, termin \'Srbi iz RS\' nije prikladan. Bosanski pravoslavci je autentični naziv.
jednu stvar cu da aplaudiram DAČIČU a to je da nas BOŠNJE UCI DA JE U BOSNI BOSANSKA KAFA a ne mi sami izvrcemo i nazivamo je TURSKA KAFA...koja smo mi .go.vna i nesposobnjakovici drugi kradu od drugih nacija da se okite...a mi ni svoje ne znamo da nazivamo pravim imenom...a pa da je i turska ja cu je zvati BOSANSKA KAFA imamo odrzanu lekciju od Dacica - svaka čast!
Jos malo Zlatko, neces vise nikada lagati ovaj napaceni narod, eto ti Radoncica, nazvao te lopovom 1500 puta u svojim novinama i ti na kraju sa njim
ovome iznad @@Tito: Ti bi lagano da preneses odgovornost za GENOCID na STRANCE? Beograd je kriv, ili cete priznati milom ili silom.
Burazeru da je Tito bio živ, ili da je bar UDBA bila nezavisna i radila svoj posao Dačić ne bi stigao da ode na Goli otok. Pre njega bi tamo otišli najpre Izetbegović, pa Tuđman, pa Milošević, pa Kučan... Tajne službe su zakazale u godinama pred raspad Jugoslavije. Nije se zalud 40 godina vodila borba protiv ulaska stranih špijuna. Kad je to prestalo da funkcioniše, lepo su nas podelili iznutra. Oslabili naše države i kupili ih po 100-struko nižoj ceni. Prosta računica
jel se još kome povraća kad vidi lagumdžiju seratora?
Pa ako se ne mogu dogovoriti i biti u dobrim odnosima Srbi iz Srbije sa Federacijom, šta tek očekivati sa SRbima iz RS i Federacije kada smo ratovali!?!! Mislim da je ovo pozitivan put relaksacije odnosa ako se to iskreno želi , a ako ne ionako podijeljena zemlja će se rasturiti do kraja!što bi rekli: sami biramo(te) svoju budućnost!
Uništio koaliciju i potpisao dogovor sa HDZom i Fahrom? Dok je Zlaje kre.ena SDP je sr.nje od stranke.