Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve normalne ljude otjerali esdesovci :(
Moj Veseeeeljkoooo! :D šalu na stranu, svaka čast! :)
Da bar neko od vas zna ko je taj čovjek pa da ga hvali ili kudi ne bi mi bilo krivo ali vi ste tu samo da blatite druge. Djeco draga zar nemate pametnija posla. Bez obzira kako se zove zasluži poštovanje.
ja kad procitam ove komentare,ja luda svijeta.
TAKVE STE PROTJERALI IZ BOSNE I HERCEGOVINE .
Ko je ono bio inspiracija bolesna Brejviku? Velikosrpski ratni zločinci! Eto, sad je to anulirano u vezi sa velikosrbima. Norveška: Twelve points for Serbia! Norveška: Filmom protiv Bošnjaka!
@ @neko iz mase de glupsone prvo napisi \"svoj\" nadimak, a drugo nema potrebe zavivirivati u dusu svakog vozaca iz grasaa jer svi ste vi ista djub.rad, znate samo strajkovati i maltretirati putnike.
kod nas u autobusu GRASA odma bi se nkei bosnjo posro, da je vidio ovo ..
jesu teoristis bili mus.limani ? kada je bio napad ?
aj ne kakaj. ti si eto zavirio u dusu svakog vozaca grasa?
stvarno ko bi rekao da i kod Srba ima dobrih ljudi. Ja mislim da ga pitaš kako se osjeća da bi Veseljko rekao veselo i kao Bosanac.
Da ovaj nije srpski ratni zlocinac ?
A zamislite sad \"nase\" vozace grasa-a, kako bi oni postupili u ovakvoj situaciji, prvo sto bi rekli je:\" nisam za to placen\".
Svaka cast Dobojlija. U pravu si svaki normalan covjek bi to ucinio ali uvijek postoje izuzetci koji to urade prije od svih.
dzaba to, pomogo covjek, bitno jel srbin, hrvat ili bosnjak. e fakat i ne zasluzujete bolje. nisu politicari pisali ove komentare, pisao narod.
Jest,koliko semedjusobno pomazete svaki dan po jedan stanovnik RS izvrsi samoubistvo.
Ovo sami Srbin moze. Da rizikuje da pomogne. Dje ste culi da je koji Bosnjak nekog spasio?