Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uradila videonadzor a u Sarajevi videonadzor pa makar i jedne raskrsnice je misaona imenica. He.beš ovakvu u.sro.polu!!!!!!
Zar nema nista vaznije od tih kamera da se uradi u Doboju? Nemoze se sve strpati u centar grada. Trebali bi pogledati ulicu od gradske pijace pa prema donjim barama Uzas, sve rupa do rupe Kad neko prvi put dodje u Doboj iz pravca Bosanskog Broda ,pita se kakvi kauboji ovdje zive Sve propalo i oronulo ,jedino Pravoslavna crkva uredjena i jos neki dvorci oko nje
Jos samo da smanje korupciju u policiji i sve OK. U Doboju za cenera policajac ce ti dat da ga na.gu.zis